و اما داستانی که EA هر سال در اوایل مهرماه داره ریلیز کردن فیفاست امسال هم مانند سال قبل سر موقع 09 به بازار امد همه با هیجان(البته فیفا باز ها ) به خرید این بازی رفتن این بازی رو نصب کردن

تا وارد بازی شدن با منوی پیشرفت کرده به سری قبل مواجه شدن گرافیک بالا در بخش های ابتدایی تا به kick off مراجعه کردن موندن که چه امکاناتی که باعث راحتی شده به قسمت بازی که رفتن ورزشگاه طبیعی تر داور و ....
(خودم که اینطوری بودم که کف کردم اما) وقتی بازی شروع شد ........
چرا A S D W کار نمی ده چرا کلید ها عوض شده درسته EA بعد از fifa 96 هر سه سال یک بار تغییر اساسی در بازی میده و این دفعه نوبت به کلید ها رسید یادمه وقتی 2002 امد همه می گفتن فیفا گرافیک پیدا کرده و وقتی 2005 امد همه از شوت های که از وسط زمین زده می شد حرف می زدند این دفعه باید از ضربه های ایستگاهی بگم که سما با کمی وارد بودن می تونید به راحتی توپ رو وارد دروازه کنید با تکنیک جدید اضافه شده می تونید با موس در هنگام پاس دادن شوت زدن مکانی که توپ بره رو معلوم کنید اما باز هم باگ های فیفا که معلوم نیست در کدوم نسخه این باگ ها بر طرف می شه این دفعه باگ اوت ها هست و باز شوت ها از قسمت های خاص زمین توپ تا حدی بیشتر از خط عبور می کنه و و و

خلاصه بازی کردن با دسته راحت تر از keyboard هست اما باز هم یاد فیفا های 2 بعدی بخیر حداقل راحت تر می شد باشون بازی کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید