بازیهای ویدئویی تا چهار سال ديگر 50 درصد افزایش مییابند
فاوانيوز: مدیرعامل شرکت تولیدکننده بازیهای ویدئویی Ubisoft گفت: انتظار میرود بازار تجارت بازیهای ویدئویی تا چهار سال آینده همانطور که توسط بازیکنندگان حمایت میشود، به میزان 50 درصد پیشرفت و توسعه مییابد.
به گزارش فاوانيوز، وی افزود: تعداد بسیار زیادی از مصرف کنندگان جدید در این بازار ایجاد میشوند که این موضوع به صورت شگرفی به رشد این بازار کمک خواهد کرد و این زمان بسیار شگفتانگیزی برای تمام تولیدکنندگان و منتشرکنندگان بازیها است.
EA نیز که بزرگترین تولیدکننده بازیهای ویدئویی است، در انتظار افراد بیشتری است که خواستار بازیهای کنسول، کامپیوتر و تلفنهای همراه و یا حتی بر روی وب هستند.
مدیر اجرایی EA در آلمان نيز اعلام کرد: به صورت جهانی 150 میلیون بازیکننده وجود دارد و دو میلیارد نفر به جمع این بازیکنندگان افزوده خواهد شد.
Ubisoft به خاطر بازیهای نظامی واقعی خود شناخته شده است و یک بازی جدید دیگر نیز با نام Cranium Kabookii معرفی کرده است که برای کنسول بازی Wii تولید خواهد شد و عرضه آن برای ماه دسامبربرنامه ریزی شده است.
Ubisoft برای سال مالی خود تا مارس 2008 در حدود 825 میلیارد یورو را پیشبینی کرده است.
|
|
نظر من اینه که کل سنین رو فرا میگیرن از پیر و جوون !
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
SSA Super V.I.P
آخه مشکل اینه که بزرگ ها فکر می کنن بازی مال بچه هاست در صورتی که بازی های مثل GTA و Manhunt 2 و اینا اصلا مال رده ی بزرگسالاست !.
حالا GTA بالای 18 ساله ولی Manhunt 2 که قراره بیاد Adults Only هست !.
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
درسته این دقیقا طرز فکر غلط بزرگتر هاست به نظر من بازی ای مثل The Sims رو بزرگها هم بازی می کنند یا مثلا من وقتی Worms 4 mayhem رو بازی می کردم(آنلاین)بعضی ها بودند که سنشون به 35 سال هم میرسید پس اینکه بازی های ویدئویی مال بچه هاست کاملا غلطه شاید بزرگتر ها چون می بینند که اسم اینها "بازی"های ویدئویی هست این فکر رو میکنند....
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks