از E3 چه میدانم؟بخش دوم
Bethesda Softworks
یک شنبه 14 جون ،بستزدا کنفرانسش را ارائه میکند،این شرکت در کنار زینه مکس مدیا کلی عناوین قدرتمند در اختیار دارند.باز یهای بزرگی چون سری the elder scrolls ،سری باز یهای Fallout،کللا سری بازیهای id sfotwear یعنی مجموعه بهترین شوتر های تاریخ !ولف ،Doom، Quake و چند بازی بزرگ دیگر در آرکان استودیو dishonored و با شینجی میکامی هم Evil within را عرضه کرده است- اما E3 امسال فقط برای دو بازی بتسزدا مهم است و در واقع به عقیده من مهمترین باز یهای e3 امسال خواهند بود – یکی Fallout 4 که اخیرا اعلام شد و شاید بدترین راز مخفی شده این چند ماه اخیر بود !میلیون ها میلیون ساکن والت مثل من بشدت خوشحال شدند.
رازهای زیادی از بازی فاش نشده ولی بازیبازها خودشان فاش کننده اسرار هستند.اولا از مدتها پیش شایع شده بود که بازی در بوستون و حومه اش اتفاق میافتد وکاملا درست از آب درآمد –بله شهر بوستون البته در دموها خیلی خرابه به نظر نمیرسید ولی بهرحال چه چیزی بهتر از یک نسخه جدید Fallout ؟ضمنا شایعه شده بود که پدرپدر پدربزرگ قهرمان داستان در جنگ جهانی دوم جنگیده و اکنون قهرمان ماجرا ،همان شخصی که با همسرش بالا ی سر یک گهواره ایستاده است میباشد در واقع از روی دموی بازی حدس زده میشود که بازی در زمان قبل از جنگ های نابود گر هم جریان داشته باشد چیزی مثل یک مقدمه و قهرمان باید از خانوادش مراقبت میکرده است-سگ معروف داگ میت هم حضور دارد و یک پمپ بنزین در دمو نشان داده میشد که خیلی شبیه به مرکز یا خانه امن بازیباز بود ،یک پاور آرمور نصفه و نیمه، اسلح هایی که به دیوار نصب بودند و محلی برا ی جمع آوری کتابهای ویستلندی ! و عروسک های vault-tec! کلا نمایش بازی بسیار امیدوار کننده است و ما فقط منتظر آن گیم پلی هستیم!
بازی مهم بعدی بتسزدا قسمت جدید Doom است که حالا بیش از یک دهه از عمر قسمت سوم آن میگذرد!بهترین شوتر تاریخ را نمیتوان به این آسانی ها بازسازی کرد یا برایش دنباله ساخت- کسانی که مثل من در زمان عرضه بازی های Doom بازیباز بودند حتما عصر طلایی id را بیاد دارند – هنوز هم قسمت 3 هیجان انگیز است وهراسناک -یک دموی خیلی کوتاه 12 ثانیه ای به تازگی عرضه شد که نبرد یک شخصیت شاتگان بدست را با یک revenant موشک انداز نشان میداد – صحنه که از افکت هایی خیره کننده چون دود و نور و جرقه پر بود وشخصیت Revenant با انیمیشنی جالب به سمت قهرمان میآمد. این 12 ثانیه برای بازیبازان دنیایی می ارزد.بی صبرانه منتظر Doom هستم مخصوصا آن نوشتار مینیمالسیتی با رنگ سیاه Doom که به همه می گوید این یک ریبوت اساسی است.ضمنا یکی از مهندسان ارشد کرایتک به توسعه بازی پیوسته است ،گفته میشود بازی با 6Id tech جدید ساخته میشود ودلیل حضور خبره های موتور شناس هم همین است.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اخباری از Dishonored 2 هم محتمل می باشد ،البته در حد یک تیزر چون هیچ صدایی از بازی به گوش نمیرسد ، اخیرا "آرکان استودیو"چند نفر را استخدام نموده است پس ممکن است بازی در دست تولید باشد .
از "ماشین گیمز"توسعه دهنده سری ولفنشتاین جدید New order که تازگی Old blood را بیرون داده بعید است چیزی بشنویم.
کنفراسن خبری بستزدا در 14 جون برگذار میشود .
در بخش بعدی با ubi خواهیم بود.

Bookmarks