- بازی Shadow Warriors 2 معرفی شد. این بازی برای PC,PS4,X1 در سال 2016 عرضه می شود.
- زمان عرضه بازی Street Fighter V مشخص شد. این بازی در مارس 2016 برای PC,PS4 عرضه می شود.
همکار انجمن بازیهای کامپیوتری
- بازی Shadow Warriors 2 معرفی شد. این بازی برای PC,PS4,X1 در سال 2016 عرضه می شود.
- زمان عرضه بازی Street Fighter V مشخص شد. این بازی در مارس 2016 برای PC,PS4 عرضه می شود.
|
|
- عرضه نسخه انگلیسی Tales of Zestiria تایید شد. نسخه ژاپنی این بازی بر روی PS3 قبلا عرضه شده و نسخه های PC,PS4 انگلیسی خواهند بود. نسخه PS4 در 16 اکتبر و نسخه PC در 20 اکتبر عرضه می شود.
- Toukiden: Kiwami بازی نقش آفرینی اکشن شرکت ژاپنی Omega Force که قبلا برای PSP, Vita,PS4 عرضه شده بود در 26 ژوئن 2015 برای PC نیز عرضه می شود.
اخبار E3 2015 را در تاپیک از E3 چه میدانم؟ دنبال کنید.
nima_hl (15-06-15)
کاربر شهرسختافزار
یعنی الان nfs فقط آنلاینه ؟
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
طبق گفته ناشر بله باید به اینترنت وصل باشید. یکی از دلایل اینکار برای جلوگیری از کرک شدن بازی هست. گرچه هنوز احتمالش هست که بازی کرک بشه به صورت ساخت یا شبیه سازی یک سرور خصوصی که حالا بستگی به شرایط داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehrdad.A 88 (15-06-15)
کاربر شهرسختافزار
من فک میکنم به زودی همه بازی ها آنلاین میشن. اگه دلار پایین بود میشد خیلی از بازیها رو اورجینال خرید
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
AMD>INTEL (15-06-15)
|
|
می تونید با هماهنگی با سایت های مختلف که برای خرید نسخه اصل بازی ها هستند در زمان حراجی های مختلف به خرید بپردازید. گاهی اوقات هم وابسته به جایی که این سایت ها بازی هاشون رو تهیه می کنند از همون قیمت های خیلی خوبی رو ارائه می کنند مثل Mortal Kombat X نسخه اروپایی الان 49 هزار تومان هست. قدیما خرید نسخه روسی بازی خیلی رسم بود از اونجایی که معمولا میشد زبون بازی رو به انگلیسی تغییر داد منتهی الان با قوانین جدید استیم مطمئن نیستم برای استیم این کار شدنی باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان به طور مثال استیم حراجی داره. گرچه NFS جدید به احتمال تنها بر روی Origin عرضه خواهد شد و خریدارهای مختلف زمانی که بحث حراجی پیش میاد بیشتر راقب به همکاری در زمینه حراج های استیم هستند تا جاهای دیگه.
AMD>INTEL (15-06-15), Mehrdad.A 88 (15-06-15)
کاربر شهرسختافزار
الان نسخه روسی هم میشه خرید (بعضی از بازی ها) ولی فروشگاه ها بععضی وقت ها برات میخرن و بععضی وقت ها هم نه
فروشگاه هایی مثل آرسان هم الان که استیم تخفیف زده بازی هاشو گرون کرده. کلا هر قیمتی دلشون بخواد میزنن
تو فکر اینم اگه بشه در آینده خودم یک کارت اعتباری بگیرم خودم بازی بخرم
شدنش که میشه اما یکم ریسک دار شده برای بازی های روی استیم طبق حرف هایی که در مورد قانون جدید استیم زده میشه اما تست نکردم نمی تونم نظر بدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره دیگه بقیش به انصاف فروشنده ها بر میگرده واسه همین داشتن کارت اعتباری راحت ترین گزینه هست بعضی وقتا بعضی هاشون از اینکارا می کنن.
Mehrdad.A 88 (15-06-15)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amigames برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ریسک که نه اونجوری. آخرین نسخه COH 2 من از فروشگاه روسیه است و با Hide..ma.n اکتیو کردمش
13 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 13 میهمان)
Bookmarks