ظاهرا این هفته در مراسم اخیری که سونی پشت درهای بسته با نام مقصد پلی استیشن( Destination PlayStation ) برگزار کرده اتفاق های جالب و هیجان انگیزی رخ داده است. این مراسم در دو منطقه ی Scottsdale و Arizona برگزار شده است و سونی نیز برخی از بازی های خود و استودیوهای Third- Party را به همکاران و خرده فروشان مورد اعتماد خود نشان داده است.
در این بین، یک سری اطلاعات جالب منتشر شده است که توجه شما را به این اتفاقات که از زبان برخی از خرده فروشان و همکاران سونی منتشر می باشد جلب می کنیم.
در ابتدا یکی از دستیاران خرید خرده فروشی Toys “R” دو عنوان inFAMOUS: Second Son و Destiny را ستایش کرده است و اشاره ای نیز به یک سورپرایز بزرگ از سوی Ubisoft داشته است. ایشان همچنین گفته است که گیمرها با چیزهایی که پاییز برای آنها خواهد آورد بسیار هیجان زده خواهند شد:
از بازی هایی که در این مراسم مورد توجه من قرار گرفتند می توانم به inFAMOUS: Second Son و Destiny اشاره کنم. برخی چیزها می باشد که من نمیتوانم در رابطه با آنها صحبت کنم، اما گیمرها از بازی هایی که پاییز برای آنها خواهد آورد هیجان زده خواهند شد.اکثر ناشرها بازی های AAA خود را برای عرضه در پاییز در نظر گرفته اند. Ubisoft بزرگترین سورپرایز و Activision نیز بهترین نمایش این مراسم یعنی Destiny را به همراه خود آورده بوند.پس از آن آقای Jeremiah Wehler اطلاعات خاصی را از این مراسم منتشر نکردند، اما نگاهی مثبت به آینده به ما دادند:
امسال نیز یک مقصد عالی برای پلی استیشن در راه است.آقای Joe Anderson یکی دیگر از اعضای خرده فروش ShopTo در رابطه با این مراسم گفته اند که:
اخباری که در رابطه با مقصد پلی استیشن می توانم به شما بدهم این است که Destiny فوق العاده به نظر می رسد.

Bookmarks