Red Dead Redemption که آخرین بازی جهان آزادی بود که مربوط به دنیای گاوچران ها و غرب وحشی بود را می توان یکی از بهترین بازی های تاریخ نامید که موفقیت شگرفی را نیز برای Rockstar به ارمغان آورد. از زمان انتشار نسخه اول نیز چهار سالی است که می گذرد، ولی حال شایعات حاکی از این است که دنباله بازی بزودی معرفی می شود.
به تازگی Rockstar اعلام کرده که مشغول کار بر روی یک IP معروف از ژوئن ۲۰۱۰ می باشد که این IP معروف به سرعت ذهن ما را سمت ساخت دنباله Red Dead Redemption می کشاند. همراه با این، برخی تحلیل گران بر این باورند که شاید Red Dead Redemption بعدی با نام RDR2 شناخته نشود و احتمالا راک استار نام این فرنچایز را در نسل بعدی تغییر دهد.
یکی از تحلیل گران معروف با نام Colin Sebastian هم اعلام کرده بود که راک استار سرانجام از Red Dead Redemption 2 در اواخر سال ۲۰۱۴ رونمایی می کند.
Bookmarks