گفتم که بستگی داره چطور بهش نگاه کنی.مثلا Last of Us هم انحصاری هست.البته اون نام بزرگی هست اما Bayonetta 2 هم نام کمی نیست و دلیل به چشم اومدنش واسه گیمر ها چیزهای دیگه ای هست.مثلا اینکه واسه Wii U موفقیت این بازی براش خیلی مهمه واسه همینه که این بازی رو فقط منحصر به خودش کرده (قبلا اصلا Bayonetta به نینتندو کاری نداشت.گرچه با این کار نینتندو چندان موافق نیستم).Yaiba Ninja Gaiden Z هم انحصاری نیست واسه PC,PS3,X360,iOS میاد.سلیقه ام در دید دخیله اما کلا اسم بردم بقیه هم مطلع بشن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید زمان هم در نهایت به سلیقه کار نداره (مگه اینکه زمان زیادی باشه که کلا شاید به تاثیر زمان و تجربه و اینا سلیقه عوض شه xD) اما اگه بازی خیلی بد از آب در بیاد خب ممکن هست طرف زده بشه ولی بعید می دونم بد از آب در بیان.ایشالا که یعنی اینطور نمیشه.Metal gear rising (که البته نباید با Metal Gear Solid های دیگه مقایسه بشه واسه همین اسمش Solid نیست) امتحانش رو قبلا پس داده و Castlevania Lords of Shadow 2 هم بعید می دونم بد باشه فقط میمونه Ninja Gaiden Z که اونم تا نیومده اگه چیز داغون ازش ندیدیم بهتره قضاوت بد نکنیم هرچی بازی بهتر بیش تر به نفع ما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (اینم بگم که منم از نسخه 1 بازی لذت بردم گرچه مشکلات خودش رو داشت اما در نهایت "خوب" بود و اینکه خودمم انتظار زیادی از Ninja Gaiden Z ندارم منتهی خب کلا تو ایران زیاد مطرح نیست شاید بخاطر همینه اما واسه همین که زیاد ترقیبی بهش ندارم تحقیق زیادی هم راجع بهش نکردم چیز بدیم فعلا نشنیدم ازش واسه همون مثبت دارم نگاه می کنم بهش ولی میگم بعید می دونم به پای بقیشون برسه D: اما خب این فقط نظره.)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen7077 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks