طی این مدت بحث های بسیاری در مورد عدم اجرای بعضی بازی های Xbox One با کیفیت ۱۰۸۰p بوده، اما حال کرایتک قاطعانه به دفاع از Ryse: Son of Rome پرداخته است چرا که Ryse: Son of Rome هم یکی از همین عناوینی است که با کفیت زیر ۱۰۸۰p بر روی xbox one اجرا می شود.
Yannick Boucher مدیر پروژه Ryse: Son of Rome در مصاحبه ای با NowGamer در پاسخ به این سوال که آیا از این همه مانور بر روی رزولوشن xbox one شگفت زده، اعلام کرده است :
Boucher همچنین در ادامه اعلام کرده است که زمانی که مردم شانس دیدن Ryse را به دست آورند، دیگر چندان به رزولوشن اهمیت نخواهند داد.آیا باید بگم که تعجب کردم که مردم این همه در مورد رزولوشن صحبت می کنند ؟ خب راستش را بخواهید نه واقعا. چون چنین نوع جنگ هایی بین کنسول ها وجود دارد و مردم هم همیشه تلاش می کنند که آتش چنین جنگ هایی را بیشتر کنند!
البته بدیهی است که ما چیزهای خیلی بیشتری نسبت به رزولوشن داریم. ما فکر می کنیم که بازی ما بسیار خوب است. ما شبیه سازی دقیق از زره ها و پارچه ها را داریم و ما از مفاصل بسیاری در صورت ها و سایه ها و روشنایی استفاده کرده ایم. بنابر این آیا رزولوشن این قدر ارزش دارد که بخواهید تمامی انرژی خودتان را بر روی آن قرار دهید ؟ارزش این بازی قطعا بسیار بیشتر از رزولوشن و از این جور حرف ها و اعداد می باشد.
وی در این مورد می گوید :
Ryse: Son Of Rome جمعه همین هفته و همزمان با عرضه xbox one خواهد آمد.من فکر می کنم که هر فردی که Ryse را ببیند، به سرعت این مناظره ها بین رزولوشن را فراموش خواهد کرد.
منبع سایت VG247

Bookmarks