alinice321 (17-04-09), Computex (07-08-09), D J V A H I D (16-04-09), Dark Devil (16-04-09), Moein (16-04-09), Musketeer™ Pro (17-04-09), Quick (05-08-09)
SSA Super V.I.P
سلام دوستان .
UbiSoft منتشر کننده بازی محبوب و پرطرفدار Assassin's Creed برخی جزییات نسخه ی دوم بازی را فاش کرد .
بازی 2 سال است که در حال ساخته شدن می باشد .
شخصیت اصلی بازی Ezio نام دارد و دیگر Altair ای در کار نیست .
داستان بازی مربوط به ایتالیا می شود .
همچنین حرکات و اصلحه های موجود در بازی بیشتر و پیشرفته تر شده است .
همین ! اینها جزییات فاش شده هست .
این هم یک عکس از شخصیت بازی که نشان از پیشرفته تر شدن و به طبع اون زمان جدیدتر نسبت به بازی قبلیست .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
alinice321 (17-04-09), Computex (07-08-09), D J V A H I D (16-04-09), Dark Devil (16-04-09), Moein (16-04-09), Musketeer™ Pro (17-04-09), Quick (05-08-09)
|
|
در اخرین تریلری که از بازی منتشر شده با اینکه چیز زیادی از گیم پلی بازی ارائه نشده اما نکته ی جالبی داشت
در پایان این تریلر به Holiday 2009 اشاره شد که معنای تاریخ رلیز بازی میباشد
منتظر کریسمس 2009 باشید!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منبع : VG247
آخرین ویرایش توسط alinice321 در تاریخ 17-04-09 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بزرگتر
Computex (07-08-09), D J V A H I D (17-04-09)
باز یخوبیه ولی بازی پرنس او پرشیا یه چیز دیگس
scw of the world
tamimi (01-08-09)
ایول چون شهر مورد نظر ونیزه انگار شنا کردنم یاد گرفته Altair بنده خدا شنا بلد نبود مرسی از عکسایی که گذاشتید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط H3SAM در تاریخ 18-06-09 انجام شده است
پرنس یه چیز دیگست چون شخصیت بازی جز شخصیتهای پایه هست وشخصیتهای دیگه مثل اسسین و گاد او وار در قسمتهای زیادی از روی اون ساخته شدن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط scw برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
اگر Prince of Persia 4 منظورتونه باید بگم بسیار مزخرف بود. ورژن 3 این بازی خیلی خیلی بهتر بود! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tamimi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم 4-5 ساعت POP4 رو بازی کردم چون خیلی حال گیری بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
علی جان به همین راحتی زحمات کسی که تمام صحنه های بازی رو نشسته با دستش رسم کرده و به قول معروف نقاشی کرده رو خیلی قشنگ با یک کلمه ....... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداگر Prince of Persia 4 منظورتونه باید بگم بسیار مزخرف بود. ورژن 3 این بازی خیلی خیلی بهتر بود!
™Ali (07-08-09)
عضو VIP شهرسختافزار
حسین این نظر شخصی من بود چون قبلا POP3 رو به آخر برده بودم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی POP4 جذابیت نسخه های قبلیش رو واسه من نداشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (07-08-09)
کاربر شهرسختافزار
درسته منم ازش خوشم نیومد ولی نباید بگیم آشغاله باید بگیم من خوشم نیومد ....... ! .ولی POP4 جذابیت نسخه های قبلیش رو واسه من نداشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی GS بهش 8.0 دادن !!!
tamimi (07-08-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks