SSA Super V.I.P
شرکت id softwares رسما اعلام کرد که Doom 4 منتشر خواهد شد .
منبع خبر :
برید ببینید اگه میخواید بیشتر بخونید !کد:http://exophase.com/ps3/doom-4-announced-4846.htm
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
|
|
DOOM 3 که خیلی مسخره بود...
PLAYSTATION3 OWNERWii =>PS3 =>![]()
<=X360
<= PC
MANCHESTERUNITED
SSA Super V.I.P
کجاش مسخره بود ؟!
همون موتور گرافیکیش کلی سر و صدا کرد .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bamy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
doom3با اون نور پردازی های خوب و تکسچور های عالی و گیم پلی و صدای خوب بی انصافی نیست که بگیم بازی مسخره هست(البته اون زمانی که نسخه 3 بازی ارائه شد) !! اگه جان کار مک متوجه بشه ساخت doom 4 رو منحل میکنه ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sAsAn.K (08-05-08)
من یادمه بچه بودم شماره ی دو یا یکش رو بازی کردم شبش خواب بد دیدم و هیچ اطره ی خوبی از دوم ندارم!!
نسخه ی 4 موتور گرافیکیش چی هست؟
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
www.techspot.com
It's unknown what platforms Doom 4 will appear on, but considering that id is developing Rage – a new franchise that blends vehicular combat with first-person action in a sci-fi setting – for the PC, Xbox 360, and PlayStation 3, it’s likely that Doom 4 will appear on those platforms as well. No details were given on the content of the game or its expected release period, thoug h.
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks