پاسخ: Call of Duty_World at War نمی دونم چرا اجرا نمی شه....کسی می دونه کمک کنه!!!
نقل قول:
یعنی منظور شما اینکه فریم پائین داری؟تنظیمات بازی رو چند میزاری؟کارت گرافیکی که خریدی(club hd3650 1024mb) احتمالا باید DDR2 باید باشه که توی پهنای باند و فریم کم میاره.اون کارت گرافیک قبلی شما رم های DDR3 باید بوده باشه که پهنای باند خوبی داشته و سرعت بهتری داشته نسبت به جدیده.
درضمن کارت گرافیک های ATI سری 3600 از لحاظ کارایی و پرفورمنس و توی رزولیشن های بالا (برای گیم) خوب عمل نمی کردن.یعنی وقتی تنظیمات رو با این سری کارت گرافیک بالا بزاری توی بافت گذاری و جزئیات موقع رندر کردن افت فریم داری.
بازم اساتید مجرب در مورد این مبحث بهتر می تونن نظر بدن:give_rose:
ممنون اما برای اطلاع بگم هر دو کارت DDR2 بودند
من در پایین ترین رزولیشن هم که کار میکنم باز همین طور است
پاسخ: Call of Duty_World at War نمی دونم چرا اجرا نمی شه....کسی می دونه کمک کنه!!!
نقل قول:
ممنون اما برای اطلاع بگم هر دو کارت DDR2 بودند
من در پایین ترین رزولیشن هم که کار میکنم باز همین طور است
سری های قبلی کارت گرافیک شرکت ATI توی گیم و پردازش خوب عمل نمی کردن به خاطر همین مشکلات بود که ati سری 4800 رو با ساختار بهتر و عملکرد خوب و پرفورمنس بهتر به بازار معرفی کرد.
شما میتونی سری 4800 بگیری(4670.4830.یا 4580.4870) هر کدوم مقرون به صرفه تر هست.در ضمن پردازنده و رم هم توی گیم خیلی مهمه.
اون 9500gt که داشتی نسبت به 3650 عملکرد بهتری داره چون هسته اون گرافیک نسبت به 3650 قویتره.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
توی ویندوز ویستا بیت(بیت32 و 64 بیت) ریت صدا رو از قسمت تنظیمات بزار روی 4400.4800 .یعنی حد وسط اتنخاب کن(کیفیت صدا رو پائین تر بیار) درست می شه.توی xp هم از برو قسمت دیوایس منیجر تنظیمات صدا قسمت unimodem half-duplex audio device رو disableکن.(غیر فعال کن)
سلام.
با تشکر از trance عزیز،خوشحالم که مشکل دوستان حل شد.
ولی متاسفانه من این قسمت " unimodem half-duplex audio device " رو ندارم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر فراوان.
سلام.
بله،مادربوردم P5Q هست و درایور RealtekALC1200_Audio_V51005657_V6015696 روی سیستمم نصب هست.
راستی میشه بگید این قسمت مربوط به چه چیزی هست؟!
به نظر من وقتتو روی این بازی تلف نکن چون آخرش خیلی........ تخیلی میشه دقیقا" میشه مثل رزیدینت اویل حالا چرا و چه ربطی داره نمیدونم دنیا دنیا فقط کال آف 4 خیلی مرده.به نظر من این فروشی هم که کال آف 5 داشت به خاطر محبوبیت ورژن قبلی این بازی بود
اونهم جدیدترین.هفته ی پیش گرفتم.
181.20
احیانا که به مودم مربوط نمیشه؟ آخه من مودم دیال آپ ندارم.
انتی ویروس رو غیرفعال کن ببین درست میشه.
سرویس پک 3 xp نصب کردی؟
موقع اجرای بازی اینترنت رو هم قطع کن.
کد:
["unhandled excpetion caught" error fix.]
I think this is certain solution:
1- Update latest directx 9 and your display driver.
2- Make sure your default playback device is set to 24 bit 48000 Hz.
(If u have still this error go to step 3)
3- Go to C:\Users\"your windows user name"\AppData\Local\Activision\CoDWaW\players\profiles .
Make a new folder there and give it a name (Your ingame username)
Copy all items inside "$$$" folder to your "ingame username" folder that you have just created.
Open "active.txt" . Erase $$$ and write there "your ingame username". Save txt file. And right click txt file then clik properties. Set it to "read only".
Now u can play