زمان زیادی از عرضه بازی فوق العاده Call of Duty 4 نگذشته است.
بازی که تصور میکنم، لذت سوار شدن بر گیم پلی اون هنوز در ذهن خیلی از دوستان نقش داره و گهگاه بعضی ها هوس میکنند یکبار دیگه اون رو حس کنند.
به نقل از مجله آمریکایی EGM سازندگان سری بازیهای Call of Duty پس از بررسی های انجام شده در مورد سری 4 به این نتیجه رسیدند که داستانهای بازی سریهای قبل که به حوادث جنگ جهانی دوم برمیگردد از اقبال بهتری برخوردار هستند، خصوصا اینکه دارندگان XboX و PS3 نسبت به سری 3 که صرفا برای این دستگاهها عرضه شد در مقایسه با سری 4 رتبه بالاتری داده اند.
لذا تصمیم گرفته شده در سری 5 از این بازی، مجدد به حوادث WWII پرداخته شود و داستان بازی را بر آن اساس طرح و پایه ریزی نمایند.
اصل موضوع رو در ذیل میتونید ببینید:
After Activision's massive success with Call of Duty 4, it's clear that the fifth sequel is on its way. American magazine EGM reports that Call of Duty 5 is heavily under development, and the setting should once again be WWII.
EGM guys made that conclusion after finding out that the game is being developed by a new software team. Instead of Infinity Ward, this time the software team behind the game will be Treyarch, the team that worked on CoD 3 XboX 360 version, and those guys just love WWII.
Whether these rumors are true or not, we'll find out in the following weeks. Still, if the 5th sequel lives up to its predecessors, we won't mind blasting more Nazis.
من که خودم با داستان WWII بیشتر حال میکنم.
شما چطور ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط A-Ahmadi در تاریخ 19-01-08 انجام شده است
******************************IT ConsultantCountry & Marketing Manager of Genius (KYE) in IRAN********************************
|
|
ساخت بازی call of duyty 5 دست شرکت تری ارچ هست همو نی که سری 3 رو برای کنسول ها (xbox 360+ps3)ساخت.سازند اصلی call of duty شرکت اینفنتی وار هست.با سپاس
Quick (30-01-08)
ممنون که تذکر دادی، اصلاح شد... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
******************************IT ConsultantCountry & Marketing Manager of Genius (KYE) in IRAN********************************
Quick (30-01-08)
بابا این Activision هم دیوونست!
هنوز Call4 پروندش بسته نشده داره 5 و 6 رو میسازه!!!
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
Trance (30-01-08)
از برای چی
من یه جا خوندم که دارن روی 5 کار میکنن همونجا خوندم که کار روی 6 رو هم آغاز کردن!!!!
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
|
|
بابا من نمیدونم چرا سایت ها را درست و حسابی نمی خونید تو سایت ign نوشته بود که مال pc هم می یاد ولی خوب دیگه من که دوست ندارم غیر از pc روی هیچ کنسولی دیگه این بازی را بازی کنم هر کی این نوشته از خودش نوشته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از اطلاعات شما دوستان عزیز
من هم سری قدیمیشو بیشتر می پسندم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Cod4 که خیلی موفق بود.
Cod5 که باید فوق العاده باشه....!!!
کاربر شهرسختافزار
فکر کنم COD5 مثل فیلم باشه!!!
اگه عکسی دارید بزار ید ببینیم دیگه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://img.shahrsakhtafzar.com/out.p...2605394934.jpg
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks