AMD و Nvidia همیشه رقابت سختی با یکدیگر داشته اند و بعد از آن که AMD توانست با قراردادی ساخت CPU/GPU را برا هر دو کنسول PS4 و Xbox One به دست آورد ، Nvidia با طعنه اعلام کرد که کسب و کار کنسولی چیزی نیست که باید به دنبال آن بود چرا که حاشیه ی سود پایینی دارد. البته در این بین AMD هم بیکار ننشست و جواب Nvidia را به سرعت داد که می توانید این جوابیه را در ادامه بخوانید.
Robert Hallock مدیر ارشد بخش روابط عمومی AMD در این مورد اعلام کرده است :
موقعیتی که آن ها دارند به مانند مثال انگور ترشی برای من می باشند ! واقعیت این است که با توجه به گفته های فردی مانند جان کارمک که افسانه ای در صنعت گیم می باشد او در حرف هایش اعتقاد دارد که استاندارهایی که سخت افزار یک کنسول باید داشته باشد این است که هم ارزان باشد و هم سازندگان بازی بتوانند عناوین مولتی پلتفرم را آسان تر بسازند.در ماه مارس گزارش شده بود که شرکت انویدیا پیشنهاد سونی مبنی بر همکاری را به علت عدم توافقات بر سر مبلغ قرار داد رد کرده است.
و او ( کارمک ) در ادامه می گوید که با چنین اتفاقی سازندگان بازی می توانند به جای آن که به دستکاری موارد خاص معماری بپردازند ، زمان کم تری را خرج کنند و کیفیت بازی هایشان را بهبود بخشند. و حالا ما مفتخر هستیم که کمک کردیم که این نوع اکوسیستم برای سازندگان بازی فعال شود و هیجان زده هستیم که چنین اکوسیستمی تقریبا به طور یک جانبه بر روی سخت افزار ما اجرا می شود. من واقعا نمی توانم تصور کنم که چرا کسی باید از چنین موقعیت مطلوبی صرف نظر کند.
نکته : منظور کلی صحبت های Hallock این بود که انویدیا خودش نتونسته با مایکروسافت و سونی قرار داد ببنده بعد الان که amd باهاشون قرار داد بسته میگه سود رو کنسول ها پایین هستش.
GAMEFA
Bookmarks