برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدفرای بحث طرف دار بودن اگر به قضیه نگاه کنید می بینید که amd تو محصولاتش دارای p/p فوق العاده ای هست و همین نتها کاربرا بلکه حتی شرکت های غولی همچون سونی رو به سمت خودش جذب می کنه شونی در کنسول ps3 به مرز ضرر دهی برای فروش هر کنسول رسید ولی تنها چیزی که این شرکت رو نجات داد در بخش کنسول 1. بازی های عالی و انحصاریه اون 2. پیگیری صفت و سخت جلوگیری از کپی کردن بازی ها بود سونی با ارزون کردن اجیاری قیمت کنسولش فقط داشت جبران ضررش و درآمد و سودش رو از بخش فروش بازی هاش تامین می کرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم تا زمانی که درآمدی نداشتم شدیدا طرف داره Amd بودم ولی تو این چند سال اخیر بخوام های اند بخرم تکلیفم معلوم در تایید حرف این دوستمون عرض کردم این نکته رو
در ضمن دوستان این نکته رو در نظر بگیرید که بخاطره نبوده واسط ها در کنسول و روش برنامه نویسی کاملا متفاوت گیم برای کنسول ها باعث می شه تا یک کنسول آنچنان به قدرت و قطعات های اند نیاز نداشته باشه مثل pc مثلا اگر قدرت پردازشی بخش گرافیکی همین کنسول های جدید رو در مقابل تایتان بزاریم نتیجه کاملا خنده دار هست که چطوری یه کنسول با اون گرافیک ضعیف می تونه بازی ها رو با گرافیک قابل قبولی اجرا کنه و ........
Bookmarks