mohammad amin (13-03-08), PCminister (13-03-08), Quick (13-03-08), Trance (12-03-08)
SSA Super V.I.P
سلام دوستان .
شرکت Rockstar Games سازنده ی بزرگ سری بازی های GTA و Max Payne و Manhunt ممکنه بخواد در سال 2009 یک بازی triple-AAA ریلیز کنه که ممکنه Max Payne 3 باشه ! خبر خوشحال کننده ای برای عاشقان مکس پین هست .
منبع اصلی خبر :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدکد:http://exophase.com/ps3/major-rockstar-sequel-planned-for-2009-could-be-max-payne-3-3582.htm
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
mohammad amin (13-03-08), PCminister (13-03-08), Quick (13-03-08), Trance (12-03-08)
|
|
امیدوارم مثل قبلی قلابی نباشه قبلا که ذوق کردیم اومد دیدیم یه بازی دیگست!!!!
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
mohammad amin (13-03-08)
SSA Super V.I.P
اون قبلی که میگید رو میدونید کی زده ؟!
دوست من ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک آدم نامردیه .
خودش گفت مکس پین 2 رو دستکاری کردی و مد و اینجور چیزا روش گذاشته !
اولین پکش هم فکر کنم Virtual Games بود که همین رفیق من زد .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
mohammad amin (13-03-08), Quick (14-03-08)
مکس پین 3 احتمالا بعد از بازی الون ویک بیاد این شایعه هم تاید شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویرایش توسط مدیریت انجمن شهر سخت افزار
PCminister (14-03-08)
SSA Super V.I.P
محمد امین جان بالاخره شایعش یا تایید شده ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
نه شایعه نیست شایع بود گرفتی چی شد سازندگان هم گفتند حالا حالاها کار داره و احتمالا سال 2010 می یاد
ویرایش توسط مدیریت انجمن شهر سخت افزار
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks