بسيار عالي بهادر جان . گذاشتم تو ليست دانلود . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بسيار عالي بهادر جان . گذاشتم تو ليست دانلود . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
من خیلی ازش استفاده میکنم. هم برای استفاده شخصی هم برای شاگردام. به همه هم پیشنهاد میکنم همیشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Failure is not an option
कभी हार
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ای کاش نرم افزار های دیکشنری برای کامپیوتر هم به سرعتی که برای موبایل رشد میکنند رشد میکردند الان غیر از بابیلون که نرم افزار بسته ای هست، چی پیشنهاد میدید شما که خودتون مدرسید ؟
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
راستش من به شخصه نرم افزاری که استفاده میکنم Longman English Dictionary of Contemporary و Cambridge Advanced Learner Dictionary هست اما خوب هیچ کدوم بسته ای نیستن اما دیکشنری لانگمن فوق العاده کامل هستش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Failure is not an option
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks