سلام
می خواستم بپرسم آیااین مطلب درسته؟گوشی htc اندرویدی هست که روی ان بازار انتی ویروس نصب بودولی موقعی که به نمایندگی مراجع کردیم گفت ازبازاراستفاده نکنیدهمچنین نیازبه انتی ویروس هم نیست.
کاربر شهرسختافزار
سلام
می خواستم بپرسم آیااین مطلب درسته؟گوشی htc اندرویدی هست که روی ان بازار انتی ویروس نصب بودولی موقعی که به نمایندگی مراجع کردیم گفت ازبازاراستفاده نکنیدهمچنین نیازبه انتی ویروس هم نیست.
|
|
آنتی ویروس و نرم افزار سکوریتی به شدت نیاز هست . درباره اپلیکیشن بازار من مشکلی ندیدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alireza771 (30-12-14), fernaspe (30-12-14), iranpg (30-12-14), M3RS4D 50062 (30-12-14)
کاربر شهرسختافزار
ببخشیدمی توانیدکامل توضیح بدین چراآنتی ویروس به این شدت احتیاج دارد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه انتی ویروسی برای موبایل مناسبه ؟آیابه گفته دوستمون دیفیندرخوبه؟
سیستم عامل اندروئید به دلیل در دسترس بودن و استفاده عمومی هدف خوبی برای سازندگان ویروس ها و بدافزارها میباشد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلآ همه گوشی های موبایل و تبلت اندروید و حتی اپل iOS نیاز به نصب ی ضد ویروس اصلی و معتبر دارن .
آنتی ویروسهای پولی هم بجزء حفاظت دارای ویژگی های بیشتری هستن .
ولی درباره بازار هم باید بگم هر وب سایت و مارکت اندرویدی شاید نرم افزارهاش به ویروس آلوده باشه یا خود برنامه مخرب باشه .
شاید هم برنامه هایی توش باشه که کار سرقت اطلاعات بکنن .
در باره برنامه های اندروید بیشتر برنامه های مخرب کار جاسوسی و سرقت اطلاعات انجام میدن و تعداد کمی در کار دستگاه اخلال ایجاد میکنن .
پیشنهاد میکنم برای کسب اطلاعات بیشتر به این لینک بری و ی تماس با شرکت دورانتاش ( پیشرو ترین شرکت توزیع کننده سرویسهای امنیتی و نرم افزارهای آنتی ویروس تو ایران ، که اتفاقآ اولین توزیع کننده سرویسهای امنیتی و آنتی ویروس برای گوشی های موبایل و تبلت تو ایران هم هست ) تماس بگیری .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
اخبار و اطلاعات و آموزش امنیت موبایل و تبلت : لینکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iranpg (01-01-15), SajjadKAZ2003 (16-09-17)
بله اگه از این بعد ببینیم همه نرم افزار های اجتمعاعی مثل :viber , whatsapp , line , tango , ... همه چون به مخاطبین و دفترچه تلفن و هزار جای دیگه دسترسی دارن ,مخرب محسوب میشنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط disna برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iranpg (01-01-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
نرم افزارهای ضد ویروس مثل ترندمیکرو یا وب روت بخشی دارن به اسم میزان دسترسی به اطلاعات خصوصی ( Privacy check ) یا privacy که میگه هر برنامه حتی اگر ویروس ، تروجان یا بکدور یا مخرب نباشه به چه اطلاعاتی دسترسی داره و کاربر انتخاب میکنه که برنامه رو بزاره باشه یا برداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (31-12-14)
من خودم اصلا اعتقادی به انتی ویروس تو گوشی ندارم . دوستام هم هیچ کدوم انتی ویروس ندارن رو گوشی . بازار شاید قبلا مشکل داشت توش فایل های مخرب بود ولی الان مشکلی نداره برنامه هاش توسط آنتیویروس Lookout بررسی میشه.
Sent from my SM-N9005
من دقیق نفهمیدم چی شد؟!؟!؟!؟!
برنامه بازار رو شنیدم که ویروس داره
برای موبایل هم آنتی ویروس معمولا Bitdefender رو استفاده میکنم .
کاربر شهرسختافزار
اینجوری مه من برای یک بنده خدایی که اندرویدداشت آنتی ویروس ریختم وبه درخواست خودش بازارهم نصب ردم حالاکه رفته نمایندگی به اوگفته بازارکه حذفش کن مخربه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انتی ویروس هم احتیاج نداره اندروید!
البته من اینراهم شنیدم بعضی هامی کن اصلاانتی ویروس موبایل چیزچرتیه!
این مطالب درسته؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks