من دقیق نفهمیدم چی شد؟!؟!؟!؟!
برنامه بازار رو شنیدم که ویروس داره
برای موبایل هم آنتی ویروس معمولا Bitdefender رو استفاده میکنم .
من دقیق نفهمیدم چی شد؟!؟!؟!؟!
برنامه بازار رو شنیدم که ویروس داره
برای موبایل هم آنتی ویروس معمولا Bitdefender رو استفاده میکنم .
|
|
کاربر شهرسختافزار
اینجوری مه من برای یک بنده خدایی که اندرویدداشت آنتی ویروس ریختم وبه درخواست خودش بازارهم نصب ردم حالاکه رفته نمایندگی به اوگفته بازارکه حذفش کن مخربه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انتی ویروس هم احتیاج نداره اندروید!
البته من اینراهم شنیدم بعضی هامی کن اصلاانتی ویروس موبایل چیزچرتیه!
این مطالب درسته؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب شاید تو گارانتی بگن هزار تا برنامه دیگه مخربه و هزارتا برنامه دیگه هستن که بهتر از ایناس (هرچند اینا رو میگن که شمارو تحریک کنن تا اقدام کنید تا پکیج جدید برنامه هاشو رو نصب کنن و پول های زیادی از شما بگرین ,از 50 - 100 تومن به بالااااااااااااااااااا )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر چند تو اندروید چیزی به اسم امنیت وجود نداره ,چون اندروید یه سیستم عامل تحت لینوکس هست که یعنی سیستم عامل متن باز هست و منابعش توسط گوگل (که خودش مالکه) ارائه یشه و میتونید توش هر تغیری بدید که این یعنی هر کی که دانش ابتدایی از لینوکس و البته برنامه نویسی داشته باشه میتونه برای اندروید برنامه های مخرب بنویسه
iranpg (01-01-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks