بازی Hill Climb Racing همونطور که از اسمش پیداست یک بازی مستبقه ای است که باید با ماشین خود از جاهای مختلف بگذرید ! از بالای تپه گرفته تا گذر از چاله های کره ی ماه !
بازی 2 بعدی هست و ساده اما بازیست بسیار جذاب و اعتیاد کننده !
بازی دارای چندین مپ مختلف است . از دشت و جنگل و بیابون گرفته تا سرزمین بیگانه ها و کره ی ماه !
همچنین بازی دارای خودرو های مختلف میباشد . از ماشین گرفته تا موتور و ترامتور و تانک و کامیون ! درضمن شما میتونید ماشیننتونو اپگرید کنید و پرسرعت تر و خشنترش کنید !
هدف در بازی اینکه از موانع مختلف رد بشید و امتیاز جمع کنید (برای خرید مپ و ماشین و همچنین اپگرید ماشین شما به امتیاز نیاز دارید !) و رکود بزنید.هرچی مسافت بیشتری برید امتیاز بیشتری میگیرید!البته مواظب سوخت خود باشید ! شما دارای درجه سوخت هستید و اگر سوخت شما تمام شود بازی تموم میشه ! اما نگران نباشید !! چون در مسیر تعدادی ایتم سوخت هست که با گرفتن انها سوخت شما زیاد میشود !
درضمن شما میتونید از رکورد خودتونو بدون هیچ زحمتی شر کنید (با همه ی راه های ارتباطی.از بلوتوث گرفته تا اینترنت و ...)
بازی دارای 2نوعه : یکی نورمال و دیگری مود شده که امتیاز زیادی دارید!
برای گاز دادن و ترمز زدن دیگه معلومه ! پدال گاز سمت راسته و پدال ترمز هم سمت چپ ! (در این بازی پدال گاز خیلی کمکتون میکنه ! خخخخ)
نسخه بازی : 1.16.0
نسخه اَندروید : 2.2 و بالاتر
حجم :نسخه نورمال 17 مگ و نسخه مود شده 20 مگ
لینک دانلود از فارسی روید. (دوستان فکر نکنید من قصد تبلیغ فارسی روید یا هر سایت دیگری رو دارم . من تو گوگل سرچ میکنم و بهترین لینک رو براتون میزارم ! من نیت بدی ندارم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )

Bookmarks