2 سال پیش به یه بنده خدایی گفتم که کنسول های قابل حمل دیگه دارن به آخر کارشون می رسن و احتمالا PS Vita اخرین کنسول قابل حمل Sony خواهد بود. گفت:چرا؟ گفتم چون گوشی های موبایل با پیشرفتی که توی سخت افزارشون دارن می تونن بازی هایی رو اجرا کنن که از لحاظ گرافیکی به بازی های کنسول های قابل حمل نزدیک باشن.از طرفی مردم دوست دارن وقتی میرن بیرون فقط یه دستگاه همراهشون باشه نه این که یه گوشی و یه کنسول!
سال گذشته با عرضه ی بازی های گرافیکی برای IOS و Android (مثل Modern Combat 4 و NOVA 3 و...) به این حرفی که زده بودم بیشتر مطمئن شدم. تا این که امسال با عرضه ی تبلت های ویندوزی از قبیل Surface Pro شاهد اجرای بازی های رایانه ای روی تبلت شدیم!(Call of Duty Black Ops 2 و خیلی بازی های شاخ دیگه روی این تبلت اجرا شدن که می تونین ویدیو هاشونو توی یوتیوب ببینین).
اجرای بازی های مدرن PC روی تبلت ها هر چند با رزولوشن 720p و تنظیمات گرافیکی LOW امید بخش بود تا این که تبلت گیمینگ Razer Edge عرضه شد که با کارت گرافیکی Geforce GT 640m LE قادره بازی های مدرن رو با تنظیمات گرافیکی Medium روی رزولوشن 768*1366 اجرا کنه!
Razer Edge Gaming Tablet: The World's First Tablet Designed for PC Gamers - Razer United States
Razer Edge Pro Gaming Tablet: The World's First Tablet Designed for PC Gamers - Razer United States
با وجود چنین تبلت هایی دیگه پرونده ی کنسول های قابل حمل بسته میشه.
پس همین طور که می بینین کنسول های خانگی مغلوب سیستم ها ی رومیزی شدن و کنسول های قابل حمل هم مغلوب تبلت های ویندوزی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks