سلام من دیروز یه اکانت سایت Gamewallpapers.com گرفتم چون والپیپر هایی که می زاره ریزولوشن بالا هست و فقط با اکانت پولی می شه این عکس ها رو گرفتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بچه ها برین تو این سایت هر بازی که خواستین و هر والپیپری رو که خواستین با حداکثر ریزولوشن من تو سایت اپلود می کنماختصاصی برای برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید Pcnetwork.ir
بروبکس لینک هر والپیپر رو که خواستین بزارین تا من براتون ریزولوشن بالاش رو اپلود کنم تو سایت Pcnetworkکد:www.Gamewallpapers.com
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر نفر در روز 3 تا Wallpaper
اینم یک نمونه عکس رزولوشن بالا از Gears Of War 2
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر اسم بازی ، شماره ی عکس و رزولوشن مورد نظر رو نگفتید به هیچ وجه جواب داده نمیشه .
در ضمن اگر بیشتر از 3 تا درخواست بدید ، هیچ کدوم از Wallpaper ها براتون قرار داده نمیشه .
Bookmarks