پردیس CS 1.6 هست لابد.من خیلی وقت هست دیگه CS نمی زنم بیشتر همون 1.6 می زدم (آخرین نسخه هم که اومده فکر کنم CS: GO هست اونم موقعی که اومد فقط چند دست بازی کردم ببینم چه خبره) شاید چیز میزای جدید اضافه کرده باشن واسه این سرورای غیر استیمی اما کلا قضیه اینطوریه که از این سرورا هروقت که خواستی بازی کنی ip شو برمی داری بعدشم چک می کنی ببینی از چه ورژنی استفاده می کنه.ورژن بازیتو هماهنگ می کنی بعدش می بینی که آنتی چیت هم روی سرور نصب هست یا نه.واسه حرفه ای شدن هم خودت تجربه کسب کن در نهایت خودت تصمیم بگیر ببین کدوم سلاح ها راه دستته وابسته به نقشه و کاربرد و ... سلاح هایی که دستت می گیری می تونه فرق کنه این طور مطالب می تونه مفید باشه اما نظرهای شخصی هم توش دخیله.مثلا یه نمونه اینکه نوشته شده مسلسل کارآمدترین می باشد در صورتی که نیست.اکثر سلاح ها وابسته به این که بلد باشید می تونن خطرناک باشن یا نباشن.مثلا بعضی ها با AWP و دسرت ایگل راحت ترن کولاک می کنن بعضی ها AK47/M4 (وابسته به اینکه کانتر هستن یا ترور) با دسرت ایگل و بعضی ها هم ترکیبای مختلف دیگه خلاصه.زمان من این ترکیبا زیاد رایج بودن.مثلا همین AK47 اگه حرفه ای باشی یه تیر می زنی هدشات حتی فاصله های دور.به مرور هم جاهایی که ملت درودیوار می زنن و اینا هم یاد می گیری.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen7077 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سایت خود پردیس هم اینه لابد:
پردیس گیم - Counter Strike
اونجا دانلود اینا گذاشته
تو فرومش رو نگاه کن اطلاعات بیشتری هم داره لابد.
اگه هم بخوای با استیم بزنی میتونی سی دی کی های بازی رو هر نسخه که خواستی رو بگیری بزنی منتهی Latency ها زیاد جالب نیست شاید هی قطع شه ارتباطت با سرور یا لگ زیاد داشته باشی نتونی خوب بازی کنی.شاید سرور استیم ایرانی ها داشته باشن می تونی اونجاها بزنی قدیما فکر کنم بود منتهی مشتری زیاد نداشت.
منبع مطلب لابد اینجا بوده گرچه حتما جاهای مختلف زیادی گذاشته شده شاید خودشم کپیه:
http://www.cjazani.blogfa.com/page/cj_1
Bookmarks