به نظر من که احتمال زیاد واسه PC میاد .... چون قطعا این نسخه برای PC پرفروش تر از کنسولها خواهد بود.
بدروود
به نظر من که احتمال زیاد واسه PC میاد .... چون قطعا این نسخه برای PC پرفروش تر از کنسولها خواهد بود.
بدروود
Vice City Stories و Liberty City Stories برای PC نیمد ولی احتمال اومدن GTA IV برای PC فوق العاده زیاده .
سیاست Rockstar هست که اول برای کنسول بده و بعد برای PC .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
تنها مشکل Rockstar نبودن کپی راست خوب روی پس سی هست و من فکر نکنم هیچ وقت این موضوع کپی رایت درست بشه....
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
WTF!
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
این عکسی که میلاد جان گذاشتند مربوط به یه مجله ی مالزیایی هست ، که روش نوشته GTA IV به زودی و زودتر از اونی که ما فکرشو می کنیم برای PC منتشر میشه !
شایعه ی خوبی برای همه ی ما هست !
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
من می گم 50 درصد احتمال داره ولی بازی کردن رو کنسول حالش بیشتره
اگه واسه پی سی نیاد واقعا ضد حاله چون جی تی ای بهترین بازی تمام تاریخه همونطوری که پر فروشترین سرگرمیه تاریخ شد
احتمالش زیاده بیاد ولی نه به این زودی
دوستان پی سی باز ... نمیخوام نا امید بشید ... اما توی یه مصاحبه از طرف ign که با rockstar انجام داده بود گفته شده بود این بازی به هیچ وجه برای PC نخواهد آمد .... این تصویری که میلاد جان هم گذاشته همونطور که میدونید غیر رسمیه و زیاد امیدی بهش نیست...
البته شاید راک ستار میخواد سوپرایز کنه ..... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید در هر صورت امیدوارم اینطور باشه!
PLAYSTATION3 OWNERWii =>PS3 =>![]()
<=X360
<= PC
MANCHESTERUNITED
sAsAn.K (04-08-08)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks