برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول باید بگم که من کاملا با میلاد جان (Quick) موافقم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ... COD4 خیلی خوب حال و هوای جنگ رو به آدم نشون میده و در کل اتمسفر بالایی داره....
جواب قسمت قرمز : واقعا این مرحله فوق العاده بود و باید بگم یکی از زیبا ترین مرحله هایی بود که توی یک بازی اکشن تموم کردم....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
COD4 بازی فوقالعاده ای هست ... اما به من بگو که چرا این بازی شاخ اینقدر باید کوتاه باشه ؟؟؟؟؟ واقعا حیف نیست؟؟؟؟ وقتی تمومش میکنید دلتون نمیسوزه که چرا سازندگان محترم بازی به شما فرصت بیشتری ندادند تا از بازی کردن حقیقت جنگ بیشتر لذت ببرید؟؟؟؟؟؟ بخودتون نمیگید که چرا نمیتونم چند تا تروریست دیگه رو بکشم و از افتادن طبیعی اونها روی زمین لذت ببرم؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بدون در نظر گرفتن مولتی پلیر میگم: قبول کنید بازی کوتاهی بود !!! و این یک ضعف بزرگه.... امید وارم نسخه های بعدی من رو بیشتر پای XB360 بنشونه....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جواب قسمت آبی : من میدونم کدوم سلاح رو میگی .... توی اون مرحله باید تانک های روی پل رو بزنیم ... همچین سلاحی در هر دو بازی وجود داره....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جواب قسمت سبز : خوب راست میگی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ... همیشه صدق میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

<=X360
<= PC
Bookmarks