جواب قسمت قرمز : خب شاید هم در مولتی پلیر CRYSIS شما خیلی کارهای دیگه بتونی انجام بدی ... کی میدونه؟ ... بعدشم COD4 این امکان رو فقط در مولتی پلیر به شما میده ولی در CRYSIS شما هم در بخش مولتی پلیر و هم singel player این امکان رو داری!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جواب قسمت بنفش: در اوایل بازی یک ماموریت به شما میدن که شما باید برید و یک زن رو از دست دشمن نجات بدی کسانی که این ماموریت رو بازی کردند میدونند که میشه با چند راه وارد BASE دشمن شد مثلا هم میتونید از روی پل برید که در این صورت راه سخت تری رو در پیش دارید چون 2 یا 3 تیربار چی به شما تیر اندازی میکنند ... یا هم از کنار ساحل برید که در این صورت به یک تیربار چی برخورد میکنید
جواب قسمت آبی: من کاملا مخالفم.... به نظر من در هر بازی OPEN WORLD بودن یک امتیازه....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جواب قسمت سبز: من متوجه نشدم که منظور شما چیه !!! اگه میشه یکم بیشتر توضیح بده ... منظورتون اینه که OPEN WORLD بودن به COD4 نمیخوره؟؟؟؟ اگه منظورتون اینه شاید حق با شما باشه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جواب بخش نارنجی: باز هم کاملا متوجه منظور اصلی شما نشدم... اگه میگید همچین چیزی در CRYSIS نیست باید بگم تا جایی که من میدونم و در تریلر ها دیدم همچین چیزی هست .... !!!!
جواب بخش خاکستری: من چند دلیل برای حرف خودم آوردم ... خوشحال میشم اگر تو هم دلایلت رو بگی ....
جواب بخش نیلی : با این یکی موافقم ... البته این موضوع همیشه صدق نمیکنه

<=X360
<= PC
Bookmarks