شما كه ميگي گرافيك crysis حال نمي ده.تو كدوم باري وقتي نور خورسيد بخوره به چيزي توري بازتاب ميشه كه تو واقعيت هم مثل همونه!
من هم Crysis را با directx 9 بازي كردم به نظر من هيچ بازي رودستش بلند نميشه.
Call of Duty 4 : Modern Warfare
Crysis
شما كه ميگي گرافيك crysis حال نمي ده.تو كدوم باري وقتي نور خورسيد بخوره به چيزي توري بازتاب ميشه كه تو واقعيت هم مثل همونه!
من هم Crysis را با directx 9 بازي كردم به نظر من هيچ بازي رودستش بلند نميشه.
آخرین ویرایش توسط CoD4 در تاریخ 18-03-08 انجام شده است
ولی من فکر می کنم گرافیک بازی
یه عنصر اساسی که cod4 بعضی جاها ضعف داشت
ولی crysis جایی ضعف نداشت بلکه واقعییت بود!!!!
دوست عزیز چرا حرف تو دهن من میزاری ؟!
من کی گفتم گرافیک Crysis حال نمیده ؟!
میشه بگی کدوم پست همچین حرفی زدم ؟!
حرف تو دهن آدم نزارید خواهشا .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Labyrinth (31-03-08)
|
بچه ها به نظرم اگه قراره روی پی سی بحث کنیم پس به جای call4 بازی Witcher رو بزاریم البته نمیدونم کی بازی کرده ولی گرافیکش خیلی بالاست و در حد کرایسیس هست و فقط روی پی سی هست مثل کریسیس البته گیم پلیش فرق داره!
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
آقا sAsAn من كه با شما نبودم.اگر تو صفحه 2 برويد ميبينيد كه كي اين نوشته را نوشته ولي با اين از شما به خاطر اين اشتباه معذرت خواهي ميكنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
كرايسيس بابا خيلي سرتره COD4 كه بچه بازي بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
System in forum.sakhtafzar
بچه ها اینم از نظر سنجی والا کسی نظر نداد گفتم بزاریم ببینیم چی میشه!
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
باید قبول کرد که Crysis از Cod4 بهتره ....
PLAYSTATION3 OWNERWii =>PS3 =>![]()
<=X360
<= PC
MANCHESTERUNITED
به چه دلیل ؟!
فقط گرافیک ؟!
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks