بله یادمه یه چیزایی اما کلا بازی ها معمولا زیاد طول نمی کشن که فرصت مانور دادن داده باشی و لودر حریف دم دستت بیاد و شروع به ساخت کنی و اینا,خیلی بازی های استراتژی معروف سر مسابقه ها تبدیل میشن به مسابقه ی سرعت و Rush دادن احتمالا (ماها هم راش می کردیم معمولا.حالا وابسته به شانس و مهارت و استراتژی بازیکنا ممکنه بازی بیشتر طول بکشه اما بازم انقدر مجهولات زیاد میشه که فرصت لودر دزدی و اینا کم پیش میاد طرف هم میتونه حواسش رو جمع کنه نزاره کلا چیزی گیرت بیاد)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید GLA یه Sabateur ام داشت فکر کنم باهاش ساختمون مثل اینکه می گرفتی مثلا موشک یا cannon حریف یا base اش اما میگم بازی ها معمولا سریع تموم می شدن(مگه این که بخوای حریفت کامپیوتر باشه بزنی خودت آروم بازی کنی یا چند به یک باشه حالا وابسته به طرفندت و اینا)البته اینا بستگی به نقشه بازی ام داره فکر کنم.ما یه نقشه بود Twilight Flame بود فکر کنم اونو زیاد می زدیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اما با اینکه بزرگ بود اگه راش می دادیم بازی زیاد طول نمی کشید اما شاید نقشه های دیگه بعضیاشون موقعیت جغراقیایی بعضی مناطقشون جوری می بود که rush دادن رو سخت می کرد منتهی من همه نقشه هاش رو یادم نمیاد که نظر قطعی بدم.حالا کلا طرفندارو زیاد یادم نیست اما اگر مثلا جلوی لیزر بخوای راش ندی و طول بدی بازی رو فکر زیاد خوبی نیست فکر کنم چون لیزر اگه باشی دفاع هاتو خوب بچینی حواست باشه سوتی ندی به این راحتیا دفاعت شکسته نمیشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks