کلا فیفا گرافیکش نسبت به pes پایین تره.
من ان بازی رو انجام ندادم ولی بو توی تنظیمات ببین چیزی به نام آنتی آنالیزینگ وجود داره
اگر بو بزار روی x4 یا 8x ببین درست میشه (در صورت قوی بودن کارت گرافیک)
سلام
من دیروز رفتم بازیه FIFA 10و خریدم و نصبش کردم
ولی گرافیکش خیلی پایینه و چمنش مثل یه کاغذ سبزهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید همه تنظیماتو تا آخر بردم ولی درست نشد
البته وقتی در حالت replay دوربینو نزدیک میبرم چهره بازیکن ها خوبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا سوالم اینه که کسی به جز من هم این مشکلو داره و یا چطور میشه حلش کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
کلا فیفا گرافیکش نسبت به pes پایین تره.
من ان بازی رو انجام ندادم ولی بو توی تنظیمات ببین چیزی به نام آنتی آنالیزینگ وجود داره
اگر بو بزار روی x4 یا 8x ببین درست میشه (در صورت قوی بودن کارت گرافیک)
D J V A H I D (02-10-09), MR.Fantastic (02-10-09)
درست شد اون گزینه بود؟
هر چی گشتم پیدا نکردم البته توی همه ورژن های FIFA که من دیدم تنظیماتش اصلا پیچیده نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط curtis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هنوز کسی این بازیو تست نکرده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
salam man khoreye fifa 10 am moshkel ine ke cracke orginalesh nist va ini ke ma daram vase rusie hast
|
راه حلش چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi_k برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من فکر کنم فیفا 10 به مسائل گرافیکش زیاد نرسیده تو این نسخه، بیشتر شخصیت ها مثل 09 هستش. ولی خیلی رو زمینه ی تکنیک ها و ... کار کرده، فک کنم تو فیفا 2011 درست شه :دی
یا علی
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks