SajjadKhati (31-12-21)
این نکته گفته شده بود که درایورها رو از سایت اصلی بگیرید نه توسط نرم افزارها
snappy هم نیاز به نصب نداره، پرتابل هست.
To improve is to change. To perfect is to change often
SajjadKhati (31-12-21)
درایور رو از سایتش گرفتم نصب کردم ولی دوباره ستنیگ نیومده!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
اگه منظورتون کنترل پنل اینتل هست که از مایکروسافت استور ویندوز هم میتونید دانلود و نصبش کنید
intel graphic control panel
خیلی ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داداش از کجای برنامه برات عکس بدم؟
https://s4.uupload.ir/files/capture_bj7p.png
الان درایورا همه نصبن به جز اونی که مال تاج پد لپتاپه که خودم پاکش کردم.
مشکل اصلیو چیکار کنیم؟
درایور گرافیک اینتل هم اپدیته ولی وقتی بازیو رو اون گرافیک اجرا میکنم بازم مشکل داره 1 اف پی اس تحویل میده
با اینکه گزاشتم روی گرافیک اینتل ولی وقتی تسک منیجر رو باز میکنی میبینی از هیچکدوم گرافیک ها استفاده نمیشه.
آخرین ویرایش توسط ali0070 در تاریخ 31-12-21 انجام شده است
بازی های دیگه رو هم تست کنین، نباید اینجوری باشه
مشکل اصلی هم
توی تنظیمات انویدیا قسمت ngاimage scal برید (باید آخرین نسخه درایور نصب باشه تو قدیمی تر ها این گزینه به این شکل نیست)
و درصد رو کم کنید مثلا روی 50 و 75 تست کنید. مشخصا کیفیت بازی میاد پایین اما فریم ریت بیشتری میده (چون گرافیکتون از DLSS پشتیبانی نمیکنه این تنها گزینه هست)
اما باید لگ برطرف بشه.
نتیجه رو بگید اینجا
SajjadKhati (01-01-22)
چی رو روی 50 درصد بزارم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عجیبه گرافیک اصلیم زده 2 گیگ حافظه داره ولی اون که روی سی پی هست 4 گیگ😂
درصدش رو
گرافیک خودتون گیگ هست گرافیک اینتل اصلا حافظه نداره، همه رو از روی رم سیستمون برمیداره اون 4 گیگ که میگید رم خود سیستمون هست!
گرافیک جیفورس هم حافظه ش جداست و همچنین سریعتر
SajjadKhati (01-01-22)
|
نداره image scaling اخرین نسخه گیم درایوره بخدابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali0070 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
https://s4.uupload.ir/files/screenshot_20211231-180042_j6o1.jpg
چرا همیچین عکسی آپلود کردید؟ گفتم توی تنظیمات کنترل پنل انویدیا
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks