1- این بحثی که گفتم نرم افزاری نیست و سخت افزاری هست. توی همه ی لپ تاپ های دو گرافیکه (به جز رده های پرچمدار) مانیتور خود لپ تاپ تصویرش رو از گرافیک داخلی میگیره، چه خودش اونا رو رندر کرده باشه چه اینکه گرافیک جدا (و فقط مسول انتقال تصاویر باشه)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
که این تاحدی باعث کاهش کارایی و بالاتر رفتن تاخیر میشه. حتی ویدیو های مربوطه هم هست توی یوتیوب توی کانال LTT میتونید ببینید هم توضیحاتش هست هم اینکه وقتی به مانیتور جدا وصل میشه چقدر کاراییش بالاتر میره.
توی خود کنتار پنل انویدیا هم ببینید قسمتی که کارتا رو نشون میده که کدوم خروجیا وصل هستن
دو تا کارت اینتل و جیفورس کنار هم نشون داده شدن و اینکه مانیتور لپ تاپ به گرافیک اینتل وصل هست برای تصویر گرفتن
2- در مورد پیج فایل دوستمون میخواستن بدون کلیتش چی هست و نیاز نبود که مقاله نوشته بشه راجع بهش اینجا، اسمش هم همون VIRTUAL MEMORY هست و رم مجازی.
نه که به همراه رم کامپیوتر اسمش این بشه. رم خود سیستم که دیگه مجازی نیست، فیزیکی هست.
3- در مورد سرعت رم دقت کنید نوشته بودم برای مثال، یعنی یک مثال زده بودم وگرنه به قول شما هم رم های کند تر هست هم رمهای سریعتر.
رم لپ تاپ ایشون هم تا جایی که میدونم 3200 هست و تک کانال که میشه 25600 مگابایت بر ثانیه که به مثالی که زده بودم نزدیکه.
لطفا تو مثال مناقشه نکنید وگرنه خب برای هارد هم میشد گفت الان هاردهایی هستن با سرعت 250 مگ یا اس اس دی های با سرعت 7 گیگ.
Bookmarks