قبل از این تست ، تنظیمات ویندوز را برای page file را دست نزدین؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali0070 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی قبل از این تست ها ، وقتی روی صفحه ی تنظیمات Virtual Memory رفتین :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بصورت پیش فرض ، همون تیکِ چک باکسِ اولی که "automatically manage paging file size for all drive" هست ، تیکش زده بود دیگه . درسته؟
شما هر تغییری که انجام میدادین (فرضا در صفحه ی بالا ، گزینه ی "No paging file" را که انتخاب میکردین) ، بعدش دکمه ی "Set" را میزدین و بعد از اون هم دکمه ی "OK" در صفحات مختلف را میزدین؟
منظورتون از 15000 که مقدار دادین ، در کادر Maximum Size در صفحه ی بالا این مقدار را دادین؟
گفتین مطمئنید که هم هارد و رم تون سالم هست . این اطمینان را صرفا بخاطر نو بودن لپتاپ تون میگید یا اینکه با نرم افزارهای مورد نظر ، کامل بررسی کردید (البته منظورم این نیست که هارد یا رم تون خراب هست . بلکه از این جهت میگم که اندک شکی هم اگه باشه ، برطرف شده باشه) .
خیلی خلاصه اش اینه که سیستم عامل ، از بخشی از هارد (یا ssd) ، به عنوان حافظه استفاده میکنه که هدف اصلی اش اینه که اگه رم ، کم باشه ، به این طریق ، جبرانش کنه . که بهش pagefile میگن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali0070 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عکسش را از اینترنت گذاشتم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali0070 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله ، همه ی اون 20 نمودار را بعد از 10 تا 20 دقیقه بازی کردن ، عکس بگیرید و اینجا بذارید (من الان بیش از 3 بار فقط همین یه جمله را تکرار کردم . نمیدونم چرا باید یک حرف را چندین بار تکرار کنم تا بعد جوابش را بدید!) .
هر چند احتمالش کمه (نه بخاطر این مشکل) ولی من جای شما بودم ، لپتاپ نو را هم تست کامل انجام میدادم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali0070 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمال مشکل دار بودن ، برای هر چیزی ممکنه .
پیشنهادم اینه که حداقل هارد و رم تون را بررسی کامل کنید .
رم را با نرم افزار memtest86 (حتما آخرین نسخه اش که در سایت اش الان موجود هست) .
هارد را با نرم افزار hdd sentinel .
به احتمال بسیار زیاد مشکلی ندارن اما زیر یک درصد احتمال مشکل دار بودن را هم بدید ، ارزش داره که بررسی کامل کنید .
لطفا سئوالاتی که ازتون میشه را کامل جواب بدین .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali0070 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرضا اگه تست کردین و مثل همین ، نتیجه نگرفتین یا حتی اگه بدتر شد ، گزارش اش را بدین .
این باعث میشه سناریویی که در ذهن کسی هست که داره راهنمایی تون میکنه ، متوجه بشه که احتمالِ مشکل در اون سناریو نیست و جای دیگه را برای بررسی پیشنهاد بده .
و مخصوصا اینکه تمام نکاتی که بهتون گفته میشه را انجام و گزارش اش را بدید .
جواب خیلی از نکات و پرسش ها و پیشنهادها را یا نمیدین یا نصفه نیمه کاره میدین و بعضی ها را بعد از چند بار تاکید میدین . که نادیده گرفتن حتی یک موردش ، کار خودتون را پیچیده و سخت تر میکنه .
البته ، این سئوال من نبود .

Bookmarks