نیاز به اطلاعات کامل داره که اون مواردی که در پست 2 گفتم را توسط نرم افزار msi after burner بذارید .
همچنین نیاز داره که تمام موارد و نکات و پرسش هایی که مطرح کردم را جواب بدید و عمل کنید .

ضمنا تنظیمات v-sync را در بازی ها غیر فعال کنید .
ویندوز و همچنین درایورها (مخصوصا درایور کارت گرافیک) را به آخرین نسخه به روزرسانی کنید .
موقع بازی کردن ، شارژر را وصل کنید .
تنظیمات power را در windows mobility center ، روی hight performance بذارید .

با اجرای این شرایطی که گفتم ، حالا سئوالات و نکات و پرسش هایی که در پست های قبل مطرح کردم را کامل جواب بدید .

===============

ضمنا ، اگه رم تون برای بازی کم بیاد ، ممکنه خیلی به تنظیمات بازی وابسته نباشه (بستگی به ساختار بازی داره) .
و هم اینکه در نظر بگیرید که اغلب بازی های روز ، با حافظه ی گرافیکی بالای 2 گیگ نیاز دارن .

کلا لپتاپ تون رو اگه واسه ی بازی ، مخصوصا بازی های روز گرفتین ، چندان مناسب این کار نیست . هم حافظه ی گرافیکی تون کمه و هم حجم رم تون خیلی مناسب نیست و هم گرافیک تون نهایتا در حد متوسط هست .

مواردی که در بالا گفتم را اجرا کنید ، بعد بازی های قدیمی تر (مثلا بازی های بین سال های 2010 تا حداکثر 2015) را اجرا کنید و ببینید باز هم همچین مشکلی دارید (البته این مورد را سر آخر اگه مشکل حل نشد و در صورت نیاز ، اجرا کنید) .

==========

به هر حال ، در وهله ی اول ، اگه هاردتون سالم باشه ، از عکسی که دادین ، احتمالا مشکل حجم کم رم در این بازی را دارین .
و چون بازی روز هست ، احتمالا نیاز به حجم حافظه ی گرافیکی بیشتری داشته باشه (احتمالا) .
اینها ، احتمالات اولیه هست (ممکنه هم این طور نباشه) . نیاز به اطلاعات کامل از msi after burner و بقیه ی جواب ها داره .
چجوری با این نرم افزاری که میگید کار کنم و عکس از کجاش بدم؟