اگه به جز گیم نت و کافی نت در کنار خدمات دیگه ای هم بدی میتونی درآمد نسبتا مناسبی داشته باشی.

مثلا یک 4 کاره لیزری بگیری که هر کی کپی یا پرینت داشت بیاد مغازه شم کارهای گرفتن تحقیق یا تایپ اینا میتونی بگیری؛
یا حتی یک پرینتز اپسون جوهر افشان بگیری و کار چاپ عکس با کیفیت لابراتور از 3در4 گرفته تا آ4 رو هم قبول کنی. و خیلی سال پیش اینکارو کردم و البته حالت خدمات کامپیوتر و موبایل و تعمیر هم داشت مغازه ام و خدارو شکر خوبم بود،

الان متاسفانه وارد شدن تو حوزه ی کامپیوتر ریسک بالاییه، یه زمانی حتی نزدیک 100 درصد سود بود الان به نظر من 70 بو 30 درصد شده احتمال ضرر به سود.

نمیدونم سیستم ها رو دارید یا میخواید تهیه کنید اگر دومیه یگید که دوستان بیشتر راهنمایی کنن.

اما حتما اگه مثلا 10 تا سیستم قراره داشته باشی 4 تاش رو با گرافیک بالا بذارید مخصوص گیم های سنگین که مشتریایی که برای اینجور گیم ها میان بشینن پشت اون سیستم ها و بازی های ی مثل جنرال و وارکرفت اینا که خیلی سبکن سیستم هاشون عادی باشه، کنار مثلا دو تا پلی استیشن 4 هم بذار با دسته اضافه و بازی هایی مقل فیفا 18، خیلیا حتی ار روز میان شرطی با هم بازی میکنن.

برای بازیهایی مثل جنرال و کمپانی و کال آف اینا میتونید رو سیستماتون گیم رنجر نصب کنید که امکان بازی آنلاین صدها بازی رو میده و دیگه نیازی نیست حتما چن نفر تو گیم نت بخوان باید باشن که یه بازی رو شبکه بازی کنن و اینجوری یه فرد تنها هم میتونه آنلاین با آدمای دیگه بازی کنه.

سرعت و پایداری اینترنت خیلی مهمه و اگه خوب باشه تاثیر زیادی تو جذب مشتری چه برای بخش کافی نت و چه گیم نت میذاره. بهترین اینترنتی که الان تو ایران هست 4G LTE که من با مودم رومیزی تا 76 مگ هم سرعت گرفتم ازش اما برای شما به صرفه درنمیاد ئ باید یه چیزی توی مایه های ای دی اس ال یا وایمکس 2 مگ نامحدود بگیرین.

در کنار اینا میتونید سی دی و دی وی دی بازی ، نرم افزار یا حتی فیلم هم بفروشین یا خدماتی مثل نصب ویندوز، ویروس کشی، بازیابی اطلاعات، تسمبل سیستم و ... رو انجام بدین.
البته همه ی اینها با هم رو شاید نشه از زور اول هندل کرد و به مرور باید اضافه کنین.
اینا چیزایی بود که به ذهنم رسید امیدوارم مفید باشه.
اگه سیستم نخریدین بودجه و تعداد سیستمی که میخواین (چن تا برا گیم نت و چن تا کافی نت) رو بگین که سیستم معرفی کنیم.
درود.
دوست عزیز من حرفی از کافی نت و یا خدمات کامپیوتری نزدم چون کسایی ک در کار گیم نت کار کردن میدونن نمیتونن هردوشو باهم انجام بدن ،نه مجوز براش میدن ن میشه کنار بازی کن هایی ک میان برای بازی کار خدماتی انجام داد.من هنوز چیزی نخریدم ولی قصد خرید ۱۶ عدد سیستم ک ۱۴ عدد کلاینت ۱ عدد مدیریت و ۱ عدد برای بازی pess و یدونه پلی استیشن ۴ و یدونه سونی ۲ قراره بخرم .ک ساعت بازی کلاینت ها انلاین ۲۰۰۰ و افلاین ۱۵۰۰ تومن میباشد .ممنون میشم بر این اساس کمک رسانی کنید.
با تشکر