من الان دارم سرور 6 بازی می کنم , بد جوری معتاد شدم
می ترسم سرور 7 هم ثبت نام کنم دیگه کلا بد بخت بشم !!
سلام بچه ها دیروز جمعه ثبت نام سرور 7 تراوین باز شد اونایی که واردن بیان برای هماهنگی دست به کار بشن
هر کی اومد ممنون میشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بیایید با هم یه اتحاد قوی در این سرور بسازیم من اکانت ساختم فعال نکردم من در جنوب غربی به نام(bloodthirsty)
هستم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Destiny.BTS.BSS
|
من الان دارم سرور 6 بازی می کنم , بد جوری معتاد شدم
می ترسم سرور 7 هم ثبت نام کنم دیگه کلا بد بخت بشم !!
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
D J V A H I D (08-01-10)
دیگه منو چی میگی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Xtreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سرور 5=bloodthirsty
سرور 4=bloodbts
سرور 6=-bloodthirsty-
سرور اسپید=-bloodthirstyبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خان وارز قشنگ تره
اینم لینکش
http://www2.khanwars.ir/?recruit=4H20415
ضمن تائید حرفهای پیام کوتلاس اعظم ... منم تو اسپید هستم با نام D J V A H I D ... منم دیگه میترسم تو 7 ثبت نام کنم ... همین یکی هم از سرمون زیاده ... معتاد شدیم بدرقم ... بذار تو همین به یه جایی برسیم سرور 7 پیشکش ... همین از کاروزندگیمون انداختتمون ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Xtreme (08-01-10)
آخه می دونی وحید جان من سرور 6 نزدیک 1 هفته دیر شروع کردم و عقب افتادم. در ضمن تازه دستم گرم شده و فهمیدم راه و چاه بازی چیه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واسه همینه که سرور 7 داره چشمک می زنه !
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
|
برادر پایه هستی یک دست دوباره TribalWars بزنیم؟ :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Xtreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
Xtreme (08-01-10)
یادش به خیر ..!
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
آی گفتی !!! :دی یادش به خیر با بازی های Browserی چه حالی میکردیم . . .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
ببینم کسی نیست بخواهد با ما همکارکنهTribalWarsچیه؟
بعدش هم من خان وارز بازی کردم اصلا خوشم نیومد !
از تراوین تقلید کردن!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر خواست باهام هماهنگ بشه پیام خصوصی بده
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks