ببخشید دیر جواب میدم ندیدم پستت روبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Lord_theOne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط آنلاین که نیستند که برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته جدای از بخش داستانی که جفتشون دارن خود Starcraft 2 فکر کنم مثل Warcraft 3 نیست که bot داشته باشه Custom بزنی البته با برنامه که جدا از بازی هست میشه bot بهش اضافه کرد اگه درست یادم باشه (مطمئن نیستم این bot جزوی از بازی بود که جدا قبلا دانلود کرده بودم یا ملت خودشون اضافه کردن طرف در کنار بازی لینکشو گذاشته بود واسه علاقه مندان...فکر کنم کار یکی از هوادارا بود نه کار خود بلیزارد مثل mod و اینا). Starcraft 2 بیشترین شباهت رو داره اما اگر در کل Real Time Strategy بخوای گفتم مثلا Company of Heroes 2 هم هست از بین بازی های چند سال اخیر (از مثال های خوب Real Time Strategy اون رو یادمه). الان turn-based مد شده بخاطر راحت تر بودنش واسه اجرا روی کنسول ها و اونم تازه بیشتر به صورت ادغامی با سبک های دیگر هست. استراتژی turn based بخوام مثال بزنم که خفن باشه توی این چند ساله Civilization V (با دو تا نسخه الحاقی فکر کنم) بود و Xcom: enemy Unknown (با یک نسخه الحاقی)
البته یه سری استراتژی های قدیمی تازگیا نسخه های به روز شده به اسمای مختلف دارن می گیرن اما خب چندان "به روز" نشدن الکی فقط یکم چیز میز بهشون اضافه کردن دوباره دارن به مردم می فروشن مثلا Age of Mythology: Extended Edition که Real Time Strategy هست.
Bookmarks