hOjjAt_PcNeTwOrK (14-08-07), rezapes (19-09-07), saeed_ebrahimi (15-01-08), Trance (14-08-07)
سلام دوستان
من نشستم یه مقدار فکر کردم دیدم یه نو آوری باید توی انجمن بازی انجام بشه واسه همین هم می خوام این کارو که از آقا بهادر گل الگو گرفتم رو انجام بدم.
پس:
از این به بعد اخبار بازی رو به تیم بازی و با پیغام خصوصی می فرستم البته نه همه ی اخبار رو فقط اخبار خیلی مهم و جنجالی تو دنیای بازی و کنسول رو با پیغام خصوصی به افراد تیم "بازی های کامپیوتری" می فرستم و انجمن اخبار قرارنمیدم!
شاید اینطوری باعث بشه یه مقدار تیم بازی گسترش پیدا کنه چون الان 4،5 نفر بیشتر نیستیم.
واسه همین از دوستانی که اهل بازی هستند می خوام که عضو تیم بازی بشن تا بهترین اخبار رو که در "انجمن قرار نخواهد گرفت" رو از طریق پیغام خصوصی دریافت کنند ....
نظر شما چیه؟
ممنون
میلاد
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
hOjjAt_PcNeTwOrK (14-08-07), rezapes (19-09-07), saeed_ebrahimi (15-01-08), Trance (14-08-07)
|
نظر بدی نیست .حالا باید دید کاربرا دیگه یا مدیران سایت چی می گن؟
سلام مبلاد
ايده فوق العاده عالي هست
من كه مدتها تيم بازي ها هستم
اما بهتر نيست با كمك شهريار جان يه مقام ديگم بذاريم!
يعني جند نفر جمع شن و اخبار مهم رو به ساير عضو هاي تيم بازي ها بدن
يعني مثلا شهريار به من و ميلاد (مثلا) مقام سرپرست تيم بازي ها (مديريت نه) ميده و ما به ساير كاربران اخباررو ميديم
يه چيز ميشه مثل خبرنامه وبگذر يا گروپ ياهو!
چطوره؟
والا اینو شهریار جان باید تصمیم بگیرن به نظر من که فکر خیلی خوبیه البته تیم بازی فعلا 5 نفر بیشتر نیستن! :-(
خیلی خوبه!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم شخصا عضو میشم!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایده خوبیه!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب دوست من برو تو کنترل پنل کاربریت و عضو شو دیگه!
|
خوب راست ميگه برو عضو شو!
راستي يه قانون جديد بذاريم:
گروه سرپرستي بايد بالاي 150 پست (پست مفيد نه) باشه!
oahh حالا بزار تیم به 10 نفر برسه بعد درباره سرپرستی تصمیم میگیریم....
من هستم بزن بریم
خب داداش برو این آدرس عضو شو دیگه!
SOHR@B (15-08-07)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks