easy - normal - professional - hard - worldclass
easy - normal - professional - hard - worldclass
پرسپولیس همیشه قهرمانه
|
اصولا" Expert البته بعضی وقت ها خیلی سخت میشه برای همین یک بار Easy یک بار با Expert برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همیشه از اخرین سختی که میشه شروع میکنم اگه دیدم اول بازی ادامش غیر ممکنه میرم روی سختی های کم تر.....
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
همیشه نرمال و وسط را انتخاب میکنم ! چون نه خودم را کم میبینم و نه خیلی حرفه ای !
البته یه 1 - 2 سالی هست که از دنیای بازی بیزون آمدم !
منم با نورمال بازی می کنم ولی فوتبال را با worldclass بازی می کنم
پرسپولیس همیشه قهرمانه
من همه ی بازی ها را که بار اول بازی میکنم در حالت Easy و اگر بخوام اساسی حال بازی را بگیرم آخرین لول را انتخاب میکنم حالا وری وری وری وری وری های هم بود بازم مشکلی نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته این درجه ی سختی را وقتی انتخاب میکنم که بار دوم دارم بازیش میکنم ! معمولا دفعه ی اول حس فشار آوردن به خودمو ندارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
چرا در این انجمن چیز درست حسابی قابل بحث گفته نمیشه؟
ویرایش توسط مدیریت انجمن شهر سخت افزار
من اکثر بازی ها رو نرمال بازی میکنم بجز فوتبال که همیشه top player یا very hard هبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من معمولا میزارم روی EASY ... چون حوصله کلنجار رفتن ندارم. دوست دارم زودتر ببینم آخرش چی مشه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من با سخت بازی میکنم اگر تونستم برم که هیچی نتونستم بازی رو پاک میکنم بعد دو روز بعد دوباره نصب میکنم بازی رو تموم میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks