لینک های دانلود Apex (منبع: شاتل) راهنمای نصب هم در همون صفحه فارسی داره گرچه من خودم تست نکردم. همچنین این بازی فقط بر روی ویندوز 10؛ 64بیتی نسخه Pro یا Enterprise قابل اجراست.
همکار انجمن بازیهای کامپیوتری
لینک های دانلود Apex (منبع: شاتل) راهنمای نصب هم در همون صفحه فارسی داره گرچه من خودم تست نکردم. همچنین این بازی فقط بر روی ویندوز 10؛ 64بیتی نسخه Pro یا Enterprise قابل اجراست.
0reza666 (21-11-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
تشکر. سوالی دارم که پایینتر میپرسم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amigames برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این دوستمونم DOOM999 لینک دانلود داده
بازی فورزا موتور (برای کامپیوتر) - Forza Motorsport 6 PC Game
سوال اصلی اینه این دو تا ادرسی که بهم دادین واقعا بازی سالمه و بعد دانلود و کامل نصب کردم بازی بالا میاد. چون منم خیلی تو گوگل گشتم تو هر سایتی بلخره یه نظر یافتم که نوشته بود تمام مراحل نصب بازی درست رفته حالا رو بازی کلیک میکنه میاد و یهو پنجره بازی بسته میشه.
یعنی هر سایتی این بازی برای دانلود گذاشته یه کاربر که چه عرض کنم بلخره یه نظر مثبت که من این بازی. بازی کردم ندیدم. خوب منم الان میترسم الکی وقت بزارم دانلود کنم بعد اجرا نشه...
در یه سایت دیگه حجم بازی 19.5 گیگابایت
در یه سایت دیگه حجم بازی 19.1 گیگابایت
در یه سایت دیگه حجم بازی 22.5 گیگابایت
در یه سایت دیگه حجم بازی 22.2 گیگابایت
در یه سایت دیگه حجم بازی 19.18 گیگابایت
در یه سایت دیگه حجم بازی 19.3 گیگابایت
در یه سایت دیگه حجم بازی ...
آخرین ویرایش توسط 0reza666 در تاریخ 21-11-17 انجام شده است
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
همکار انجمن بازیهای کامپیوتری
عزیز از اونجایی که خودم دانلود و تست نکردم نمی تونم تضمینی بدم اما جایی که من لینک دادم تا حالا ندیدم بازی خراب برای دانلود بزاره و به احتمال یقین لینک های دوست عزیز DOOM999 هم درست هست. مشکل اینجاست که حتی با صحیح بودن لینک ها و صحیح دانلود شدن فایل ها بازم ممکنه نتونید بازی رو اجرا کنید چون این بازی مختص فروشگاه ویندوز 10 است و به احتمال "کرک" امثال این بازی ها یکم با روال معمول فرق داره . ایشالا اگه کسی از دوستان در این زمینه اطلاع داشت راهنماییتون می کنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks