اینبار امد وای خیلی بازی عالی هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Messi_fa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه یکم راهنمایی کنی داخل بازی؟
الان یه سریع مسابقه دادم که خود بازی میاورد و نقشه هم میاور با علامت. الان باز اولاش هستم ولی دیگه نقشه نیست و جاده هم علامتی نداره تا من رحت مسیرم پیدا کنم برم. یکم داخل بازی راهنمایی میکونی؟
راستی با رزولیشن مانیتورم 900 . 1440 و البته خودش تنضیم کرده بود 720 . 1280 که من رزولیشن مانیتورم درست کردم همون 900 . 1440 و تنضیمات low من 36 تا 30 فریم میگرم البته بعضی مراحل سنگین و بعضی مراحل یهو فریم میره 50 فریم. کاشکی گرافیک 4 گیگ 1050 داشتم چون فقط گرافیک داره تو این بازی کم میاره.
گرافیک بازی عالیه.
چرا با برنامه دسته x360ce64 بازی کرد من با همین برنامه نید فور اسپید ریولز بازی میکنم ولی این اصلا نخورد و دسته نمیاد تو بازی.
ایا توهم با کیبورد بازی میکنی؟ و راهی هست که بشه با دسته بازی کرد این بازیو؟
راستی با alt و enter زدم صفحه بزرگ شد ولی انگار باز فیکس نیست چون باز موس رو صفجه اس و بکشم پایین موس تسک بار دیده میشه. چطور باید عین بقیه بازی ها فیکس کرد صفحه بازی رو چون اصلا داخل بازی انگار نیست چون صفحه رو 2 دقیقه تنضیم هست 2 دقیقه بازی نکنم مانیتور خاموش میشه در حالی که بقیه بازی ها ایطنوری نیست. امیدوارم منظورم متوجه شده باشین و راهنمایی کنید.

Bookmarks