برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 0reza666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه درباره اصل سوال هم هر برنامه یا بازی تو ویندوز اگه رم کم بیاره معمولاً از PageFile ویندوز که رم مجازی ایجاد شده در هارد دیسک هست استفاده میکنه مگر اینکه PageFile ویندوز حالا از لحاظ فضا یا سرعت هارد کارایی خوبی نداشته باشه که نهایت نهایتش خیلی مشکل رم باشه بازی کرش میکنه و میاد بیرون و اگه سازنده بازی برنامه ای برای نمایش خطا داشته باشه احتمالاً می نویسه Out of Memory اما اگر خطا های این چنینی برنامه ریزی نشده باشه به جای خطای با متن واقعی همون خطای Error Reporting ویندوز میاد که میگه برنامه به دلیل نامشخصی بسته شده است.
درباره Batman Arkham Knight هم کلاً تو همه نسخه هاش حتی نسخه جدیدش که من دانلودش کردم فریم ریت پیش فرضش روی 30 قفله که ترفندش رو من از یه جا خوندم که میشه قفلش رو شکست و روی هر فریم ریتی گذاشت.
ترفندش هم اینه که به پوشه نصب بازی برید و وارد پوشه BmGame و سپس Config بشید و فایل BmSystemSettings.ini رو برای ویرایش باز کنید.
بهتره قبلش یه کپی از فایل BmSystemSettings.ini بگیرید تا اگه خراب شد داشته باشید.
وقتی فایل رو باز کردید بگردید دنبال گزینه ای با عنوان MaxFPS که به صورت پیش فرض روی 30.000000 هستش اینجا فقط عدد 30 اولش رو بر اساس هرتز مانیتور خودتون تغییر بدید و فایل رو Save کنید.
مانیتور من 60 هرتز هستش برای همین این عدد رو اینطوری 60.000000 تغییر دادم و فریم ریت تو بازی هم براحتی 60 شد.
با نرم افزار Fraps فریم ریت رو چک میکنم و واقعاً فریم ریت بتمن با این روش تغییر میکنه.
درباره بازی کردن روی High و Ultra هم برتری سیستم شما به سیستم من که تو امضام می بینید به نظرم سی پی یو، رم و هارد دیسک شما هستش سی پی یو و رم که معلومه اما هارد دیسک به خاطر سرعت پایین 5900rpm خودم میگم اما در زمینه کارت گرافیک من یه مدل جدیدتر از شما رو دارم ولی چون مادربوردم قدیمی و PCI-E 2.0 هستش و همچنین با این سی پی یو قدیمی احتمالاً تو بعضی بازی ها باید گلگوگاه هم بشه نمی تونم کارکرد کامل کارت گرافیکم رو بگیرم برای همین معمولآً اکثر بازی ها برای سیستم من به صورت پیشنهادی خودشون روی Medium میذارن ولی من تست کردم روی High یا Ultra هم بذارم بازم میشه بازی کرد اما خب دیگه فریم ریت میاد زیر 60 من چون می خوام همیشه فریم ریت 60 رو بگیرم روی Medium میذارم وگرنه با 30 و 40 هم مسلماً میشه روی High و Ultra بازی کرد.

Bookmarks