برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AtrafNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده ننوشتم که نمیشه با 8 گیگ رم این بازی. بازی کرد تمام جزیات بازی و تنضیمات رزولیشن اخرین درجه باشه دارم میگم رم مصرفش خیلی بالاست در این بازی. تازه من نسخه قدیمی این بازی دارم یعنی سالی که اولین بار امد بیرون اونم بدون استفاده از ابدیت بازی که مشکلات تا حدودی رفع میکرد نه اینکه به تازگی دوباره یه نسخه جدید و بدون مشکلش امده بیرون. تازه این بازی قدیمی بتمن من دارم بازی رو 30 فریم قفله. وگرنه کارت گرافیک بنده دست کم نگیرین هر چی باشه جز 900 به بالاست.
بدترین بازی و سنگینترین بازی هم مافیا3 هست که اونم تمام جزیات بالا و رزولیشن بالا تو فول اچ دی بعضی مراحل جنگلی 30 فریم و بیشتر مراحل 45 فریم میگیرم. در کل بازی نبوده من نداشته باشم و تمام جزیات و رزولیشن بالا بزارم سیستمم زیر 30 فریم بگیره. چه با مانیتور اچ دی 17 اینچ چه با مانیتور تلوزیونم که به کامپیوترم میخوره فول اچ دی 22 اینچ.
برای هر بازی نوشتن سیستم مورد نیاز. یعنی حتما باید مشخصات سیستمی که نوشتن حدعقل داشته باشی تا بتونی بازی. بازی کنم اونم رو تنضیمات پایین low و رزولیشن پایین.
الان بنظرت من با این مشخصات سیستمی که دارم با تنضیمات پایین و رزولیشن پایین بازی میکنم. حالا هربازی میخواد باشه.
من هر بازی دارم اگه بازی تنضیمات Ultra نداشته باشه و High داشته باشه میذارم رو همین حالت و اگه مانیتور 17 اینچم استفاده کنم که اچ دی هست 900 . 1440 میذارم رو همین حالت و اگه مانیتور فول اچ دی استفاده کنم میزارم رو 1080 . 1920 همه چی اخر میزارم بازی میکنم. پس باید مصرف رم انقدر بالا باشه.
اصل سوال و کنجکاویتم برای رم چیزی دیگه ای بود. اوه بی خیال ...
Bookmarks