راستی داداش یه سوال دیگه ببخشید خیلی سوال میپرسما به غیر از گرافیکو اینا داستانا از لحاظ نرم افزاری میشه راهنمایی کنی برا بازی
Printable View
راستی داداش یه سوال دیگه ببخشید خیلی سوال میپرسما به غیر از گرافیکو اینا داستانا از لحاظ نرم افزاری میشه راهنمایی کنی برا بازی
دوست عزیز قای amd intel شما در این زمینه واردید میخوام ببینم شما هم این سیستم پیشنهادی سجاد جان رو تایید میکنید
دوستان بنظرتون کارت گرافیکSapphire 7790 نسبت به کارت گرافیک پیشنهادی سجاد بهتر نیست؟ چون اونم حدودا همین قیمتاس
تا چن وقته دیگه خوبه که قدرت یه چیز نسبیه
نگا کن مثلا 7750 که 280 تومنه هم کرایسس 3 رو میکشه ، R9 280X که 1.5 تومنه هم میکشه . اون تو پایین ترین ریزولیشن و پایین ترین تنظیمات (ملوم نیست لگ بزنه یا نه) اما اون یکی تو ریزولیشن فول اچ دی و بالاترین تنظیمات . ینی از لحاظ کشیدن ، مشکل ندارن هر دو میکشن اما قدرت نسبیه . ینی تو چه تنظیماتی و تو چه ریزولیشن ای میکشن
گفتم دیگه اغلب بازی های روز رو تو ریزولیشن و تنظیمات متوسط میکشه
مقایسه ی 7790 با 260X هم اینکه 7790 از نسل قبلی AMD هه . 260X از نسل جدید و تحت رابط DirectX ، یه کم از 7790 بهتره . اما مهم ترین ویژگی نسل جدید AMD ، رابط منتل بجای DirectX هه که تحت شرایط خاص ، قدرت سری کارت های جدید (سری همین R 2xx) رو از 6 تا 50 درصد بیشتر میکنه. ینی تحت منتل حداقل میتونی چش تو ببندی و بگی 10 درصد از نسل قبلی هم رده ی خودش بهتره . اما اینکه دقیق بخای بدونی از 6 تا 50 درصد (چون تفاوت اش خیلی هه) ، در چه سطحی میشه تخمین زد ، قدرت اش رو که تحت منتل زیاد تر میشه ، تو زیر برات میگم . قبل از اون باید بدونی که یکی از کارا و طراحی این نسل جدید ، گرفتن بار پردازشی cpu توسط گرافیک و پردازشش توسط گرافیکه پس واسه کسایی که cpu شون از گرافیک شون ضعیف تره ، عالی ترین انتخابه (میدونی دیگه فقط برا بازی ، گرافیک که نیست مهم باشه فقط . cpu هم باید قدرت پردازشی به نسبت قوی ای داشته باشه وگرنه قدرت گرافیک تحلیل میره و کارایی خودشو نداره)
پس منتل واسه کسایی که cpu شون از گرافیک شون ضعیف تره ، کارایی خیلی زیادی داره
علاوه بر اون ، هر چی تو ریزولیشن بازی رو پایین تر بیاری ، قدرت و فریم دهی اش زیاد تر میشه و هر چی بالاتر بره ریزولیشن هه ، کارایی منتل پایین تر میاد
هر چی هم گرافیک قوی تر شه ، منتل اثر و قدرتش بیشتر میشه (مثلا بین 260X و 270X ، در شرایط برابر ، 270X قدرت بیشتری خاهد داشت و یا همین طور بین 270X و 280X و ...)
اما تو بد ترین شرایط بالا ای که برا منتل گفتم (ینی اینکه cpu از گرافیک هم خیلی قدرتمندتر باشه و همینطور ریزولیشن هم رو فول اچ دی باشه و همینطور گرافیک هم ضعیف باشه مثل R7 240) ، حداقل بازم 6 تا 15 درصد بهتر و قویتر از DirectX عمل میکنه و میانگین اش میشه 10 درصد
البته بازی ها هم باید منتل رو ساپورت کنن که دارن آروم آروم بازی های جدید ساپورت میکنن (بضیا تو پچ جداگانه)
منتل تو بهترین شرایط هم که گفتم (ینی cpu ضعیف تر از گرافیک باشه و ریزولیشن پایین باشه و گرافیک خوب و قدرتمند باشه ، تا 50 درصد ینی تا دو برابر قویتر و نرخ فریم بیشتر عمل میکنه و حتی تو این شرایط ، کارت R9 280X که تو ایران قیمتش حدود 1.5 تومنه (البته نمیدونم چه بامبول بازی ای باز در آوردن وگرنه قیمت اصلش باید از 770 که بین 1.2 تا 1.3 تومنه هم کمتر باشه) به قدرت گرافیک GTX 780 که 2.8 تومنه (تقریبا قیمت 2 برابر) میرسه)
نام کاربری من amd>intelنقل قول:
با توجه به پردازنده شما همون 7770 مناسب ترین انتخاب شما هست . با این گرافیک هم میتونید با تنظیمات متوسط بدون گیر کردن بازی ها رو اجرا کنید .
سجاد جان من تسلیمم همون سیستمی که گفتی رو میگرم با همون گرافیک Gigabyte R7 260X OC WindForce 2X 2GB GDDR5 ممنون از راهنمایی که کردی واقعا عالی راهنماییم کردیم ممنونننننننننن:1. (23):
نه amd جان با توجه به سیستمی که سجاد معرفی کرد میخوام یه سیستم کامل در حد دو تومن بگیرم داداش
نقل قول:نه amd جان با توجه به سیستمی که سجاد معرفی کرد میخوام یه سیستم کامل در حد دو تومن بگیرم داداش
لیست خوبیه .مشکلی ندیدم
ممنون استاد میگم به نظر شما اگه بخوام این سیستم فعلیه خودمو بفروشم چقدر میخرن؟؟نقل قول:
cpu: intel core 2 dou cpu e7300@ 2.66GHz
4g:ram
graphics card: nvidia 9400 gt 2g
MotherBoard: ASUS p5kpl1600
power :خودتون میدونید دیگه روش نوشته گلدن 500 وات