بابا مشخصات یه سیستمه خوب برای بازی در حد دوملیونو بگو یا یه سی پی یوی خوب معرفی کن
Printable View
بابا مشخصات یه سیستمه خوب برای بازی در حد دوملیونو بگو یا یه سی پی یوی خوب معرفی کن
ممنون
ینی ما آدم نیستیم ؟ :lol:
صب کن دیگه بابا
صب نداره :lol:
بزار بگردم برات دیگه
راستی مگه قرار نبود 500 تومن یه گرافیک و پاور بگیری فقط؟
اگه الان نمیگیری سیستمو ، بزار همون موقه که میخای بگیری چون قیمت ها فرق میکنه و قطعات هم تا 2 تومن صد در صد فرق میکنه (حالا یا گرون میشه یا ارزون :lol:)
الان میگیرم شما بگرد فکر کن پولم بیشتر شده داداش تصمیم گرفتم کلادوتومان بدم یه سیستمه خوب بگیرم یا یه سی پی یوی جدیدم بغیر از اونا بخرم
دوستان شما هم اگه میشه اون پایین بیکار نشینید لطفا شما هم بگردید ممنون:wink:
اقای amd intel شما گفتین بهترین پیشنهادتون برای من 7770 مدله گیگابایته میخواستم ببینم اگه من cpu رو هم عوض کنم پاورم عوض کنم نظرتون توی این رنج قیمت (500) تغییر نمیکنه؟
بیا گلپسر :
مادربرد : Gigabyte GA-H87-HD3
368 تومن
سی پی یو : Intel Pentium G3420
206 تومن
رم : G.skill Sniper 8GB 2x4GB DDR3 1600mhz ( دو تا دونه 4 گیگ یا یکی 8 گیگ البته پیشنهادم 2 تا 4 گیگه)
270 تا 300 میشه حدودا
اگه رم بالا رو نتونستی گیر بیاری ، این رم رو بگیر : Kingston Hyperx Blue 4GB DDR3 1600mhz (دو تا دونه 4 گیگ یا یکی 8 گیگ البته پیشنهادم 2 تا 4 گیگه) که 250 تومن میشه
هارد : Western Digital Caviar Black 1TB wd1002faex
300 تومن
گرافیک : Gigabyte R7 260X OC WindForce 2X 2GB GDDR5
550 تومن
پاور : Green EU Series GP530A-EU
186 تومن
یه کیس 50 تومنی و موس و کیبرد 50 تومنی هم میشه 100 تومن
یه چن تا تذکر :
این قیمت ها ، حداکثر قیمت ها ان . تو بازار باید بتونی ارزونتر پیدا کنی (کلا 50 تا 100 تومن ارزونتر باید باشه حدودا)
بد اینکه از کیفیت قطعات زده نشد به هیچ وجه من الوجوه :lol: و حداکثر چیزی ان که میبینی . البته صاحب اختیاری که از قطعه ی خوب یا حتی از کیفیت قطعات بزنی و برا بازی به قیمت گرافیک اضافه کنی اما من هیش وقت پیشنهادم این نیست. مثلا مادربرد و هارد و رم و ... همه شون از بهترین کیفیت و واسه همین گرونن
مثلا میتونی بجای این مادربرد بالا با قیمت 370 ، مادربرد GiGabyte GM-H81M-S2PH با قیمت 210 بگیری (که واسه ارتقاء برا cpu های بالای 500 تومن اصلا پیشنهاد نمیشه و ...) یا هارد مدل پایین تر سری Green رو بجای سری Black بگیری که 100 تومن ارزونتر و تفاوت شون تو پایداری و طول عمرشونه و یا رم دومی (Kingston) یا حتی پایین تر رو بگیری که 50 تومن ارزونتر درمیاد و ... که پول شونو بگیری رو گرافیک بزاری اما گفتم که پیشنهاد من این نیست
بدم اینکه برا گرافیک بالا R7 260X ، سه برند گیگا با قیمت 540 تا 550 و ایسوز با قیمت 510 تا 530 و سافایر با قیمت 470 تا 480 دارن . پیشنهادم اینه که اگه از الان میدونی که تا دو تا سه سال دیگه میخای گرافیک عوض کنی ، برند سافایر رو بگیر که 470 تا 480 هه و ارزونتر درمیاد وگرنه اگه گرافیک رو میخای بالای 3 سال نگه داری ، پیشنهادم گیگابایته که 550 هه
پاور هم اگه میخای یه ارتقاء خیلی پر هزینه کنی ، بسته به نیازت پاور 600 یا 700 بگیر (وگرنه اگه در حد چن تا اضافه کردن هارد و رایتر و قوی کردن cpu و ... ، همین 530 بسه . مثلا اگه بعدا گرافیکی در حد 800 به بالا میخای بگیری ، پاور بالاتر بگیر)
این سیستم ، بازی های سنگین روز (مثل همون کرایسس 3) رو تو ریزولیشن و تنظیمات متوسط میتونه اجرا کنه
داداش دمت گرم خیلی وقت گذاشتی خیلی اقایی
فقط شما یه سی پی یو خوب برا همین سیستمم معرفی کنی دیگه واقعا ممنونتم دمت گرممممممممممم
خاهش میشود گلپسر
بیشتر از 2 تومن میخای خرج کنی مگه؟
Intel i3 4130
320 تومنه (120 تومن گرونتر)
گلپسر ، اگه بدا ارتقا میدی (که میدی :lol:) ، پیشنهادم اینه که یه cpu ی 500 تومنی بگیر (200 تومن هزینه ی بیشتر از 4130) که بعدا چن سال دیگه اگه گرافیکی بالای 800 تومن (800 تومن امروزی نه 800 تومن 3 سال دیگه :lol:) میگیری ، باز رو cpu هزینه نکنی دوباره .
پاورتم اگه بازم ارتقا میدی گرافیک رو ، 600 وات حداقل بگیر که 240 تومنه
(کلا 350 تا 400 خرج اش بیشتر میشه که میشه 2.4 میلیون)
البته اگه بودجه ات میرسه
ممنون داداش دمت گرم این اونوقت تا چند وقت دیگه برای بازیا خوبه این سیستم
داداش ببینم چی میشه خدا کنه بتونم