ميانگين روزي 5 دقيقه هم نميشه. سالي يكي دوتا بازي فوقش. اونم پاي ثابتش Nfs و Cod4 كه تركونده و انقدر رفقا تعريف كردن كه نصبش كردم و دارم بازي ميكنم
اينترنتم قبلا بالاي 10 ساعت بودم ولي الان ميانگين 2 3 ساعت در روز.
|
بستگی داره چه بازی هایی باشه
ولی کرایسیس و Call4 رو تو 4 روز تموم کردم
الان هم که اصلا بازی نمیکنم
من عقیده ام اینه که کامپیوتر برای بازی ساخته نشده ، برای گیم کنسول بصرفه تر و بهتره
کلاً از گیمینگ با کامپیوتر زیاد خوشم نمیاد و خیلی وقته که اصلا بازی هم نکردم باهاش
سپاس
منم کاملا موافقم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینترنتم تقریبا روزی 3 ساعت میام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک جای خونده بودم که بازی ها البته بیشتر بازیها نه همه سلول های مرده مغز رو فعال می کنه و چشم و ذهن رو تیز میکنه.توی یکی از کشور ها روی تعدادی از جراحان تست کرده بودن که بازی های کامپیوتر چقدر تاثیر روی عمل کرد این جراحان داره.نتیجه گیری اونها این بود :یک تعداد که بازی می کردن دقت و عکس العمل اونها حین جراحی بیشتر بود ولی اون تعدا د که بازی نمی کردن یک مقدرا کند تر و دقت عمل پائین تر داشتن. با سپاس
|
من هر کار کردم بتونم با کنسول بازی کنم نتونستم.
آنقدر به ماوس و کیبورد عادت کردم که وقتی دسته کنسول دستم میگیرم اصولا سردر گم میشم.
با احترام اما crysis اومد تا نشون بده که کنسولها صدسال دیگه هم به پای کامپیوتر نمیرسند.
20 دقیقه بازی.
1 ساعت اینترنت.
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
من اگه وقت کنم فیفا بازی میکنم.البته اگه جنبه رقابتی پیدا کنه ...
اینترنت هم روزانه 6 ساعت بیشتر نمیشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانستن گذشته نه برای افسوس و آه، که برای انگیزش برون رفت از تیره روزی کنونی مان بایسته است
....::::نیکوسگال::::....>>> www.Nikoosegal.blogspot.com
اینترنت روزی حد اکثر 3
بازی هم 3 ساعت
به طور میانگین روزانه 4 ساعت بازی، 6 ساعت اینترنت ...
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks