راستی اگه میخوای ایران داشته باشه برو فارسیش رو بگیر و یه روز حال کن چون روز دوم خراب میشه :دی حرکت قبلیقراردادن تصویر البته ساسان جان نباید فراموش کرد که طرفدارای ساکر بیشتره البته این دلیل نمیشه که ساکر برتر باشه! ولی یه چیزی داره که طرفداراش بیشترن مصلا هلند چون اکر مردم به اتفاق ساکر بازی می کنن به فیفا لیسانسش رو نفروخت.... بازم هر کس یه نظری داره کلا نظر شخصی من اینه که فیفا در پیت نیست ساکر ژاپنی و در پیته! البته بازی قشنگ و پر هیجانیه به نظر من به درد مولتی پلیر بیشتر میخوره تا فیفا چون سرعت توش بالاست و اون رو حس میکنی ولی مثلا توی فیفا سرعت پایینه و وقتی جلو یارو هستی تا بیای بچرخی به یه طرفی اون رفته ولی تماشاچی های فیفا رو هم باید در نظر گرفت.... از اون طرف هم قیافه های ساکر رو در نظر گرفت.... راستی یه بازی هم هست با عنوان Fifa manager 08 که کلا منیجر هست و نمیتونی بازی کنی به عنوان بازی کن البته یه نفر رو فکر کنم بتونی برداری.... ولی خیلی گستردست به نظرم اینو مهراد بازی کنه بهتره.... تا جایی که یادمه ایران رو هم داشت بشین پرسپولی رو بردار صفا کن!! یا ساسان تو استقلال رو بردار صفا کن! به نظرم بری Gamespot.com عکس ها رو ببینی بتر باشه...
Bookmarks