من که PES و Winning Eleven بازی میکنم.
اما Pes 2008 رو اصلا خوشم نیومد.... مثل FIFA شده.
گرافیک داره اما کارتونیه
از آخر بیایم اول فیفا + ساکر که معلومه میشه بازی کامل حتی میشه بازی کامل به توان 2!!! ولی خوب یه چیز محالیه!!! دریبل علی کریمی هم که گفتی آره زیاد زدی سرعت رو گرفتی با گیم پلی فیفا ردم کردی منم به همه این رو زدم کاری نداره E رو میگیری میدویی دیگه بعدشم راحت رد میشی پاس تو عمق های هوایی هم که همه میرسن به مقصد!!!!
من حاضرم من بلو بردارم ولی کریس رونالدو شبیه اردک نباشه!
و دیگر هیچ به قول خودت!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
من که PES و Winning Eleven بازی میکنم.
اما Pes 2008 رو اصلا خوشم نیومد.... مثل FIFA شده.
گرافیک داره اما کارتونیه
Failure is not an option
بهادر جان کارتونی نیست! این سیستم Next Generation هست که معنیش نسل بعدی هست یعنی نسل بازی کلا عوض شده و در شما ره های بعدی پیشرفت میکنه!
fifa street 3 کارتونیه نه PES
PLAYSTATION3 OWNERWii =>PS3 =>![]()
<=X360
<= PC
MANCHESTERUNITED
بچه ها Euro 2008 اومده نظرتون چیه؟ به پای Pes میرسه؟
عمرا ..... ببین چیه که mahdibassam هم PES باز شده ....
یکی از دوستان که میگفت EURO2008 خیلی مسخره است ....
PLAYSTATION3 OWNERWii =>PS3 =>![]()
<=X360
<= PC
MANCHESTERUNITED
|
با سلام خدمت دوستان منطقی (و در بعضی جاها زیادی متعصب) که خوب بحث را پیش بردند ویان هم نظرات من:
من از طرفداران پروپاقرص فیفا هستم! و البته پی ای اس هم زیاد بازی کردم (به دلیل سازگاری با بچه های فامیل و رفقا از بچگی هر دو را بازی کردم) فیفا و ساکر از سال 99 دارم بازی میکنم و با تمام مشکلات و نقاط ضعف و قوتشون آشنا هستم! و همچنان هر دو را دوست دارم !
فیفا:
نقاط قوت:
1- گرافیک کلی بازی بسیار قوی
2-منیجر و لیگهای بسیار قوی (مخصوصا قسمت خرید و فروش بازیکن که من خیلی باهاش حال مکینم)
3-گرافیک صورتها و پرداختن به آرمهای لیگها و باشگاهها به زیبایی هر چه تمامتر (خیلی توو چشم نیست ولی خیلی مهمه)
4- داشتن لیسانس بیشتر لیگها و تیمها و بازیکنان
5- مدیریت دقیق بازکنان در سانترها و ضد حمله ها (که بیشتر اتوماتیک اانجام میشه)
6-....
نقاط ضعف:
1- دریبلهای خوب ولی بسیار سخت در مرحله ی اجرا
2- آمار گیری خوب ولی کم و محدود
3- منیجینگ تیم بسیار ضعیف (مثلا سیتم بازی و ...)
4-....
ساکر:
نقاط قوت:
1- دریبلهای ساده ولی انجام و اجرا به راحتی
2- آمار گیریهای بسیار قوی از بازی و جزئیات دقیقتر از نتایج اتفاق افتاده در لیگ (این خداییش مورد تحسینه)
3- گرافیک ریپلایها بالا و بالا بودن مانور برای چگونگی دیدن ریپلای
4- استراتژیهای قوی در بازی (مثل با زدن دو کلید حمله کردن و ...)
5- منیجینگ تیم بسیار قوی مخصوصا انجام هرگونه استراتژی در زمین بازی و بر روی بازیکتنان
6- .....
نقاط ضعف:
1-لیگهای ضعیف (مسخره ترین چیز واحد ارزشی خرید و فروش است که معلوم نیست بر چه اساسیه ولی تو فیفا پول هست)
2-در بیشتر مواقع سرعت بازی بیخودی بالاست
3- گرافیک چهره ها بسیار ضعیف
4- گیم پلی در پی سی بسیار سخت است (یعنی بدون دسته تقریبا محال است)
5-...
ولی ذر کل هر دو خوبند و دارند بهتر هم میشند و بگم که مطمئنا طرفدارهای ساکر بیشترند ولی این به منزله ی برتری ساکر نیست اصلاً
دلیل بیشتر طرفداریش هم یه جورایی مشخص: چون مانور اصلی و اغلب برنامه های ساکر بر مبنای بازیش رو کنسولهاست ! ولی فیفا برعکس بیشتر روی پی سی کار کرده تا روی کنسول (که البته پیشرفتهای قابل ملاحظه ای داشته)
تعداد نقاط ضعف و قوتی که من نوشتم اصلا ملاک نیست و بلکه محتوای آنهاست که دارای درجه بندی مختلف است و هر مکدام برای افراد مختلف در درجات مختلفی از اهمیتی قرار دارد !
اگر بخواهید یه جواب کلی از من بگیرید که کدام بهترند باید بگم که:
فیفا 2007 بهترین نسخه ر کل دوران فیفا بود و بهخ تناسب همون نسخه که ساکر پخش کرد زیاد جالب در نیامد و برعکس نسخه ی فیفا 2008 حال منو بهم زد (بس که تغییراتشون بر خلاف نظر من بود و مهترینش نوع چینش کلیدهای بازی) در عوض نسخ هی پی ای اس 2008 خیلی خوب کار شده بود!
اینو گفتم که بگم اینو نمیتونم نسخه به نسخه تحلیل کنم و در کل دوران این 2 بازی میگم که به نظر من فیفا بهتر کار کرده نسبت به پی ای اس
در ضمن بگم که: تمام این حرفها نظرات و تجربیات شخصی من از این بازی بود! تمام سعیم این بود که ذرّه ای تعصب در صحبتهام وارد نکنم که الحمدالله موفق بودم و انشاءالله مورد توجه ی شما هم قرار بگبیره و به همه ی نظرات (موافق و مخالف) احترام میگذارم !
قربانتان: مصطفی عشقی
Keih@n.G (29-05-08), M A H R A D (31-05-08), Quick (30-05-08), Shahryar (29-05-08)
سلام، بامی چرت و پرت نگو! این پست های بامی و quick برای قبل از تجربه ی euro 2008 بوده (nextgen) من از طرف هردوشون حرف می زنم چون دوستان نزدیکم هستند. در مقابل euro 2008 ساکر بازی مسخره و کارتونی هست اینو از طرفداران قدیم ساکر مثل میلاد بپرسین میگه بهتون. گرافیک در حدیه که پیراهن خیس میشه میچسبه به بدن و موها روی صورت میریزه! ببین چیه که quick هم اعتراف کرد ما خونمون بقل همه باهم بازی کردیم.
mahdibassam یعنی چی از طرف هر دوشون حرف میزنم؟!
لطفا از طرف خودت حرف بزن!!
یورو چه ربطی به ساکر داره پس فیفا هم مثل ساکر مسخرست فقط یورو خوبه!!! بعدم میگی اعتراف کرد که مگه من اصلا گفتم یورو بده که بخوام اعتراف کنم که خوبه؟!
بهدش هم کاملا با پست مصطفی موافقم همش تایید میشه!
Euro 2008 اولین فوتبالی هست که من واقعا حس میکنم فوتبال بازی کردم ولی همونطور که مصطفی گفت یه سری بدی دارن هر دو و یه سری خوبی واسه همین هم من همیشه جفتش رو بازی کردم چون اصولا فوتبال رو سرگرمی وقت گذرونی نمیدونم و فقط با دوستان و فامیل بازی میکنم واسه همینم هر دوش رو بازی میکنم بازی کردن ساکر کلا از فیفا راحت تره چون قدرت مانورت بالاست ولی فیفا با کلاس تره! میفهمین چی میگم؟ ساکر به قول بامداد در پیته!
به نظر من که آدم باید هی چی گیرش میاد بازی کنه! من خودم همیشه هر چی گیرم بیاد بازی میکنم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا با دوستام Euro یا فیفا یا ساکر و با فامیلا مثلا ساکر واسه همینم زیاد برام مهم نیست! ولی از من میشنوین برین خدای اکشن شین چون هیجانش بیشتره! برین کال 4 بازی کنین!! ( وای چه اسپمی شد این آخری!!! نا سلامتی خودم هی میگم اسپم ندید!)
در کل هر بازی طرفدارای خودش رو داره!
مهدی تو هم لطفا دیگه از طرف من یکی حرف نزن حالا خواستی از جانب بامداد حرف بزن....
آخرین ویرایش توسط Quick در تاریخ 30-05-08 انجام شده است
خب اگه من الان بخوام یه بازی فوتبال واسه PC بخرم چی پیشنهاد میکنید ؟
من اهل بازی نیستم ولی بدم نمیاد فوتبال بازی کنم :دی
یورو 2008 چطوره ؟ فیفا چی ؟
میخوام Managing خوبی داشته باشه و طبیعی ترین باشه
سپاس
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks