mahdibassam یعنی چی از طرف هر دوشون حرف میزنم؟!
لطفا از طرف خودت حرف بزن!!
یورو چه ربطی به ساکر داره پس فیفا هم مثل ساکر مسخرست فقط یورو خوبه!!! بعدم میگی اعتراف کرد که مگه من اصلا گفتم یورو بده که بخوام اعتراف کنم که خوبه؟!
بهدش هم کاملا با پست مصطفی موافقم همش تایید میشه!
Euro 2008 اولین فوتبالی هست که من واقعا حس میکنم فوتبال بازی کردم ولی همونطور که مصطفی گفت یه سری بدی دارن هر دو و یه سری خوبی واسه همین هم من همیشه جفتش رو بازی کردم چون اصولا فوتبال رو سرگرمی وقت گذرونی نمیدونم و فقط با دوستان و فامیل بازی میکنم واسه همینم هر دوش رو بازی میکنم بازی کردن ساکر کلا از فیفا راحت تره چون قدرت مانورت بالاست ولی فیفا با کلاس تره! میفهمین چی میگم؟ ساکر به قول بامداد در پیته!
به نظر من که آدم باید هی چی گیرش میاد بازی کنه! من خودم همیشه هر چی گیرم بیاد بازی میکنم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا با دوستام Euro یا فیفا یا ساکر و با فامیلا مثلا ساکر واسه همینم زیاد برام مهم نیست! ولی از من میشنوین برین خدای اکشن شین چون هیجانش بیشتره! برین کال 4 بازی کنین!! ( وای چه اسپمی شد این آخری!!! نا سلامتی خودم هی میگم اسپم ندید!)
در کل هر بازی طرفدارای خودش رو داره!
مهدی تو هم لطفا دیگه از طرف من یکی حرف نزن حالا خواستی از جانب بامداد حرف بزن....

Bookmarks