با سلام خدمت دوستان منطقی (و در بعضی جاها زیادی متعصب) که خوب بحث را پیش بردند ویان هم نظرات من:
من از طرفداران پروپاقرص فیفا هستم! و البته پی ای اس هم زیاد بازی کردم (به دلیل سازگاری با بچه های فامیل و رفقا از بچگی هر دو را بازی کردم) فیفا و ساکر از سال 99 دارم بازی میکنم و با تمام مشکلات و نقاط ضعف و قوتشون آشنا هستم! و همچنان هر دو را دوست دارم !
فیفا:
نقاط قوت:
1- گرافیک کلی بازی بسیار قوی
2-منیجر و لیگهای بسیار قوی (مخصوصا قسمت خرید و فروش بازیکن که من خیلی باهاش حال مکینم)
3-گرافیک صورتها و پرداختن به آرمهای لیگها و باشگاهها به زیبایی هر چه تمامتر (خیلی توو چشم نیست ولی خیلی مهمه)
4- داشتن لیسانس بیشتر لیگها و تیمها و بازیکنان
5- مدیریت دقیق بازکنان در سانترها و ضد حمله ها (که بیشتر اتوماتیک اانجام میشه)
6-....
نقاط ضعف:
1- دریبلهای خوب ولی بسیار سخت در مرحله ی اجرا
2- آمار گیری خوب ولی کم و محدود
3- منیجینگ تیم بسیار ضعیف (مثلا سیتم بازی و ...)
4-....
ساکر:
نقاط قوت:
1- دریبلهای ساده ولی انجام و اجرا به راحتی
2- آمار گیریهای بسیار قوی از بازی و جزئیات دقیقتر از نتایج اتفاق افتاده در لیگ (این خداییش مورد تحسینه)
3- گرافیک ریپلایها بالا و بالا بودن مانور برای چگونگی دیدن ریپلای
4- استراتژیهای قوی در بازی (مثل با زدن دو کلید حمله کردن و ...)
5- منیجینگ تیم بسیار قوی مخصوصا انجام هرگونه استراتژی در زمین بازی و بر روی بازیکتنان
6- .....
نقاط ضعف:
1-لیگهای ضعیف (مسخره ترین چیز واحد ارزشی خرید و فروش است که معلوم نیست بر چه اساسیه ولی تو فیفا پول هست)
2-در بیشتر مواقع سرعت بازی بیخودی بالاست
3- گرافیک چهره ها بسیار ضعیف
4- گیم پلی در پی سی بسیار سخت است (یعنی بدون دسته تقریبا محال است)
5-...
ولی ذر کل هر دو خوبند و دارند بهتر هم میشند و بگم که مطمئنا طرفدارهای ساکر بیشترند ولی این به منزله ی برتری ساکر نیست اصلاً
دلیل بیشتر طرفداریش هم یه جورایی مشخص: چون مانور اصلی و اغلب برنامه های ساکر بر مبنای بازیش رو کنسولهاست ! ولی فیفا برعکس بیشتر روی پی سی کار کرده تا روی کنسول (که البته پیشرفتهای قابل ملاحظه ای داشته)
تعداد نقاط ضعف و قوتی که من نوشتم اصلا ملاک نیست و بلکه محتوای آنهاست که دارای درجه بندی مختلف است و هر مکدام برای افراد مختلف در درجات مختلفی از اهمیتی قرار دارد !
اگر بخواهید یه جواب کلی از من بگیرید که کدام بهترند باید بگم که:
فیفا 2007 بهترین نسخه ر کل دوران فیفا بود و بهخ تناسب همون نسخه که ساکر پخش کرد زیاد جالب در نیامد و برعکس نسخه ی فیفا 2008 حال منو بهم زد (بس که تغییراتشون بر خلاف نظر من بود و مهترینش نوع چینش کلیدهای بازی) در عوض نسخ هی پی ای اس 2008 خیلی خوب کار شده بود!
اینو گفتم که بگم اینو نمیتونم نسخه به نسخه تحلیل کنم و در کل دوران این 2 بازی میگم که به نظر من فیفا بهتر کار کرده نسبت به پی ای اس
در ضمن بگم که: تمام این حرفها نظرات و تجربیات شخصی من از این بازی بود! تمام سعیم این بود که ذرّه ای تعصب در صحبتهام وارد نکنم که الحمدالله موفق بودم و انشاءالله مورد توجه ی شما هم قرار بگبیره و به همه ی نظرات (موافق و مخالف) احترام میگذارم !
قربانتان: مصطفی عشقی

Bookmarks