شهریارجان گیم پلی تشکیل شده از گرافیک ، داستان ، روند بازی ، صداگذاری و..... تعریفش رو توی تاپیک Crysis vs Call4 از ویکی گزاشتم!!!
گیم پلی به همینایی که گفتم میگن! بعد اون گیم پلی که شما منظورت هست (روند بازی و کنترل) به نظر من توی ساکر بهتره چون قدرت مانور بالایی داره و حرکات قشنگی میتونی با جهات مختلف بزنی !!! من هم قبل از ساکر فیفا بازی میکردم! (2002 - 2008) ولی با دیدن ساکر دیگه نظرم عوض شد و الان ساکر بازم! شما قیافه ها رو ببین! زمین داور درست و حسابی داره داور دستش رو موقع خطا و پایان نیمه ها و .... تکون میده و..... البته به نظرم تنها حسن فیفا نسبت به ساکر 3 تاست : داوریه ساکر خیلی بده در حدی که اوت من رو به نفع اون میگیره! - چمن ساکر شبیه به حصیره! - فیفا Manager و Be a pro داره که خیلی باحاله! ولی بازم من ترجیح میدم اگه قراره با دوستام بازی کنم ساکر بزنم چون حالش چند برابره و چون آدمی هستم که نمیخوام روی باگ و ضعف طراحی گل بخورم و توی رو کم کنی ببازم واسه همین ساکر رو انتخاب کردم!!!
در مورد گرافیکم که شما گفتی اگه منظورت روی پی سی هست که فیفا Next gen نیست و گرافیکش نصف ساکر پی سی هست! ولی روی 360 هر دو Next Gen هستند و گرافیکاشون حدودا یکیه!!!!
و روی یه چیزی بازم تاکید میکنم اون هم قیافه های ساکر هست که واقعا از روی قیافه بازیکن رو میشناسی چیزی که اصلا روی فیفا نیست!!!! مورد آخر اینکه فیفا خوبیش اینه که همه ی لیگ هاش درسته البته به جز تیم ملی هلند و یکی دو تای دیگه در حالی که ساکر 4 تا لیگ سالم داره همش!!!!!
Bookmarks