تاپیک مخصوصی Gears of War 2
شرکت مایکرو سافت و epic گیم درباره همکاری برای ساخت قسمت دوم بازی gow2 به توافق رسیدن.البته سری دوم با فیزک بهتر و نور پردازی بهتر و گیم پلی متفاوت.باید منتظر بود تا دید.
اینم متن خبر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Remember when back in December Amazon mistakenly began برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] for Gears of War 2 on Xbox 360? Well, it seems like the giant online retailer indeed had the inside word on that one, as Microsoft and Epic Games just برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] that Gears of War 2 is coming exclusively to Xbox 360 this November.
The official announcement came at the Game Developer's Conference where Epic’s Tim Sweeney revealed just a few tidbits. The game will feature improved graphics including advanced character lighting, more realistic shadows and water effects, and a tweaked Unreal 3 engine to include over 100 characters on screen at once. In addition, there is now support for certain Ageia physics elements and the potential for destructible environments. Unfortunately, no in-game footage was displayed at the show, but a brief animated برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ].
پاسخ: همکاری ما یکروسافت و ایپیک در مورد gow2
عجب بازی ای بود!!!!
ببین دوش چیه دیگه!!!
سومیش هم 2010 فکر کنم بیاد!
چه چیزهایی از Gears of War 2 میدانیم یا نمی دانیم!
BAZICENTER
نسخه limited edition از این بازی ارائه خواهد شد که احتمالا شامل Art های مختلف از این بازی خواهد بود.
البته انتظارش را نداشته باشید که در November و به همراه بازی اصلی این نسخه را هم ببینید.
این بازی برای XBOX 360 به صورت exclusive خواهد بود.
در راستای جنگ بین کنسول ها , Gears of War 2 یک برگ برنده برای 360 خواهد بود و Fan Boy های 360 هم حتما از این بازی به عنوان یک نمونه درخشان از بازیهای 360 و حتی بین تمام کنسول ها یاد می کنند.
داستان Gears of War 2 تاریکتر و تیره تر از نسخه اولش خواهد بود!
هنوز جزئیات زیادی از بازی مشخص نشده ولی اگر با دقت به trailor ها نگاه کنیم نکاتی را می توانیم برداشت کنیم.به عنوان مثال در ابتدای trailer , مارکوس میگوید:"بعضی وقت ها تنها چیزی که می تونی ببینی مرگ هست.مرگ رو کاملا میشه در اطرافت ببینی و حس کنی.اون ما رو بالاخره از پای در میاره."
یا یک سرباز که فریاد می زنه:"Oh no! They're all dead! They're all dead, Sarge!"
و مارکوس میگه:"So you have to look it in the eye, and bare your teeth. God damn Locust. Sigh. It never ends"
در Gears of War 2 یک کاراکتر مهم زن به نام Maria حضور خواهد داشت.
در تریلر بازی , Dominic Santiago یا Dom در حالی که گریه می کند به مارکوس میگوید:"اگر اتفاقی برای من افتاد قول بده که دنبال Maria می گردی."
در همینجا وجود یک کاراکتر مهم زن و جدید در بازی تایید میشود.
..............................
- این بازی حتما مثل همیشه پر از خون خواهد بود و حتما surprise بزرگی برای همه خواهد داشت.
چیزهایی که هنوز درباره Gears Of War 2 مشخص نشده است:
- هنوز مشخص نیست که به طور دقیق چه چیزهایی در نسخه limited edition بازی وجود خواهد داشت.
..............................
- تا چه وقتی این بازی برای 360 به صورت انحصاری خواهد ماند.
بدون شک این بازی برای pc هم عرضه خواهد شد ولی چه وقتی؟ , بهترین حدس یک سال بعد از عرضه آن روی 360 است یعنی November 2009
............................
- آیا داستان GOW 2 نسبت به نسخه اولش پیشرفتی خواهد داشت؟
- Maria کیست؟
آیا همسر Dom هست یا دوستش یا خواهرش؟ , حتی ممکن است که یک رابطه رمانتیک بین ماریا و مارکوس وجود داشته باشد!
- آیا حالت four-player co-op در این بازی وجود خواهد داشت؟
2Gears of war هم برای pc بازها می آید
شرکت epic خالق بازی Gears of war گفنه این بازی بعد از کنسولxbox 36وارد بازار شده و مانند قبل از گرافیک دایریکس 10 و مدل شیدر 3 طراحی شده من مشتاقانه منتظر این بازی خوش ساخت هستم
پاسخ: 2Gears of war هم برای pc بازها می آید
شدر 3 یا 4؟
میشه directx 10 باشه ولی شدر 3 باشه؟
با تشکر.
پاسخ: چه چیزهایی از Gears of War 2 میدانیم یا نمی دانیم!
به نظر میاد که این بازی از شماره قبلیش بعتره! بی صبرانه منتظرم که بیاد!! من شماره یکش رو 4 با تموم کردم سیر نمیشم اصلا!!!!
تاپیک مخصوصی Gears of War 2
سلام بچه ها
دیدم این بازی ه البته هنوز وارد بازار نشده خیلی طرفدار داره و تاپیک های خبری هم دربارش زیاد شده واسه همین یه تاپیک جداگانه براش ساختم!
ممنون
میلاد
پاسخ: 2Gears of war هم برای pc بازها می آید
نقل قول:
شدر 3 یا 4؟
میشه directx 10 باشه ولی شدر 3 باشه؟
با تشکر.
آره راست میگه directx 10 باشه ولی شدر 3 باشه
حتما شدرش 4،5 هستش
پاسخ: تاپیک مخصوصی Gears of War 2
من تریلر این بازی رو دیدم..... فکر کنم یک حالت جدید برای مبارزه ی تن به تن اضافه شده باشه ( در تریلر که این موضوع کاملا معلوم بود )
پاسخ : تاپیک مخصوصی Gears of War 2
اگر تریلر میخواهید در سایت گیم اسپات به طور رایگان می توانید دانلود کنید